Serenay Sarıkaya o davayı kazandı!

Serenay Sarıkaya o davayı kazandı!
Cem Yılmaz’dan ayrılan, 2 yıldır heyecanla beklediği Bergen filminden feragat eden Serenay Sarıkaya bir de sunucu Pınar Ergüner ile mahkemelik oldu.

Bergen filminden çekilmek zorunda kalan Serenay Sarıkaya bir suredir kendisini rahatsız eden o davayı kazandı. Hayranları güzel oyuncunun haklı davasını ve sonucunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Serenay Sarıkaya o davayı kazandı!

Cem Yılmaz’dan ayrılan, 2 yıldır heyecanla beklediği Bergen filminden feragat eden Serenay Sarıkaya bir de sunucu Pınar Ergüner ile mahkemelik oldu. Hakkında utanmadan haber yapan sunucu Pınar Ergüner’e 50 bin liralık manevi tazminat davası açan Sarıkaya davayı kazandı. Serenay Sarıkaya'nın avukatı aracılığıyla mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde 8 Temmuz 2019 tarihinde sunucu Pınar Ergüner'in kişilik haklarına saldırdığını ve hakkında saçma sapan asılsız iddialarda bulunduğunu belirtmişti. İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında taraf avukatları hazır bulundu. Mahkeme, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın tazminat talebi haklı gördü ve davalı Pınar Ergüner'in, davacı Serenay Sarıkaya'ya 10 bin lira ödemesine hükmetti.

Serenay Sarıkaya hamile mi, haberini yapmıştı.

İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada gülen taraf olayın mağduru Serenay Sarıkaya davayı kazandı. Her iki tarafın da avukatlarının hazır bulunduğu davada, Mahkeme, tazminat talebini kabul ederek davalı Pınar Ergüner’in, davacı Serenay Sarıkaya'ya 10 bin lira ödemesine hükmetti. Ünlü oyuncunun avukatı aracılığıyla mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde 8 Temmuz 2019 tarihinde sunucu Pınar Ergüner’in kişilik haklarına saldırı ve hakkında asılsız iddialarda bulunduğunu belirtilmişti.

Aslında ne olmuştu?

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açılan dava dilekçesinin ayrıntılarına canlitv platformu olarak ulaştık. 8 Temmuz 2019 tarihinde bir programda altyazı olarak "Serenay Sarıkaya hamile mi" başlıklı bir haber çıktı ve Pınar Ergüder tarafından programında ifşa edildi. Mahkemeye sunulan dilekçede olay şu cümlelerle anlatıldı: "Haberin ardından programın sunucusu ve moderatör Pınar Ergüner, "Öyle bir şey iddia edeceğiz ki kimileri yalanlayacak" diyerek Serenay Sarıkaya'nın evli bir kulüp başkanı ile birlikte olduğunu ve ondan hamile kaldığını, kulüp başkanının çocuğu aldırmak istediği, Sarıkaya'nın çocuğu aldırmak istemediği, çocuğu aldırmazsa rezil olacağı, doktora aldırması için para teklif edildiği gibi gerçek dışı, iftira niteliğinde bir haber yayımlanmıştır.”

Serenay Sarıkaya’ya geçmiş olsun derken özel hayat konusunda biraz daha hassas olunması gerektiğini bildiriyoruz.

04-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar