Ezhel'den Norm Ender ile ilgili olay sözler!

Ezhel'den Norm Ender ile ilgili olay sözler!
Norm Ender, geçtiğimiz yıl Mekanın Sahibi şarkısıyla Ezhel ve Ben Fero başta olmak üzere pek çok rapçiye diss atmıştı. Ezhel'den şarkıyla ilgili ilk yorum 1 yıl sonra geldi.

Bavul Dergi'ye açıklamalarda bulunan Ezhel, sohbet sırasında Norm Ender ile yaşanan diss olaylarını da es geçmedi. Ünlü rapçi konuyla ilgili ilk kez konuştu.

 

Ezhel'den Norm Ender ile ilgili olay sözler

Norm Ender geçtiğimiz yıl içerisinde Mekanın Sahibi isimli bir şarkı çıkardı. Şarkının sözleri pek çok rapçiye gönderme içeriyordu. Bu rapçiler arasında Ezhel de vardı. Norm Ender, televizyonda çıktığı programlarda Ezhel'in Türkçe rape zarar verdiğini ifade etti. Ezhel, bu şarkıyla herhangi bir açıklama yapmamıştı ta ki bugüne kadar. Bavul Dergi'ye demeç veren Ezhel, uzun süre gündemi meşgul eden konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Ezhel'in Norm Ender ve Mekanın Sahibi şarkısıyla ilgili yaptığı açıklama;

"Şarkıda dediklerinin daha arkasında dursun isterdim. Anlamadım arkadaşı. Değişik bir şey oldu. Adam bize söverek para kazandı valla mükemmel bir sistem. İnsanlar sonra bizden tiksindiler nefret ettiler anlamadım ne yaptık nasıl oldu. Bizi sevmeyen insanları bir odak noktasına topladı ve hıncını aldı. İnsanlar sevindiler kavgayı da sevdikleri için. Ondan sonra programlara talk şovlara çıktı. Orada da bize sövdü, saydı, hakaret etti. Bizim kültürde var işte. Aynı şeyleri ben yazsam, kafiyesiz rap falan, mesela yapamazdım. Ya da ben öyle yazsam benim fanlarım beni yok ederdi o yüzden de üzülüyorum. Diss evet belli bir şeye göre kazanılır ama çok vasat bu. Daha güzel bir şey olsun isterdim. İnsanların dönüp bize söylediği şeyler çok komik oldu sonra. Bize laf sokuyorlar ama komik şeyler söylüyorlar insanın gülesi geliyor. Daha sağlam daha akılcı şeyler beklerdim."

Ezhel mahlasıyla tanınan rapçi Ömer Sercan İpekoğlu, Türkçe rap dünyasının en önde gelen isimlerinden biri olmayı başardı. Müptezhel adlı ilk stüdyo albümüyle dikkatleri üzerine çeken Ezhel, şimdilerde şarkılarıyla müzik listelerinin ilk sırasından inmiyor. Genç rapçi 2.7 milyon aylık dinleyiciyle Türkiye'nin en çok dinlenen müzisyeni konumunda bulunuyor. Müziğinin yanı sıra başka konularla da sık sık gündeme gelen Ezhel'e 2018 yılında "Uyuşturucu kullanımını özendirmek ve kolaylaştırmak" suçundan 2 ayrı dava açıldı. 1 ay cezaevinde kalan Ezhel, iki davadan da beraat ederek serbest kaldı. Ertesi yıl "Uyuşturucu kullanmak" suçundan bir dava daha açıldı. Mahkemeye çıkan Ezhel, 5 yıl ertelemeli 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

05-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler