Fahriye Evcen Arap Hayranları İçin İnternet Kanalı Açacak

Fahriye Evcen Arap Hayranları İçin İnternet Kanalı Açacak
Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'den sürpriz çıkış! Başarılı oyuncu Arap hayranlarına sürprize hazırlanıyor. Fahriye Evcen Arap hayranları için internet kanalı açıyor.

Yaprak Dökümü’yle bir anda seyircisinin kalbinde taht kuran ve ardından oynadığı dizi ve sinema filmleriyle başarısına başarı katan güzel oyuncu Fahriye Evcen bugünlerde tatlı bir telaş içerisinde. Daha doğrusu ünlü oyuncu bugünlerde iki farklı tatlı telaş içinde. Birincisi elbette doğacak çocuğu. Kendisi gibi ünlü oyuncu Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen 8,5 aylık hamile. Doğuma kısa bir süre kala ünlü oyuncu doğacak çocuğuyla ilgili tatlı bir telaş içine girdi. Fahriye evcen yine bugünlerde bu telaşa başka bir telaş daha eklenmiş durumda. Fahriye Evcen kendisine ait bir internet kanalı açacak.

1 Milyon Liraya Yeni Proje

Uzun süredir ekrandan uzak olan Fahriye Evcen hem Türk hem de Ortadoğulu hayranlarına bir sürprize hazırlanıyor. Ünlü oyuncu hayranlarından uzak kalmamak için yeni bir proje için hazırlıklara başladı. Eşi Burak Özçivit gibi Ortadoğu’da oldukça popüler olan Fahriye Evcen, Dubai merkezli bir medya prodüksiyon şirketinden gelen teklifle evet dedi. Oyuncu şirketle 1 milyon liraya anlaşma sağladı.

Arap hayranları İçin İnternet Kanalı

Eşi Burak Özçivit gibi Ortadoğu'da popüler olan Fahriye Evcen, bu şöhreti paraya çevirmek için harekete geçti. Fahriye Evcen, Arap hayranları için bir internet kanalı açacak. Anlaşmadan 1 milyon lira kazanacağı iddia edilen oyuncu ayrıca bu internet kanalına reklamda alacak. Ortadoğu’daki hayranları için internet kanalı açacak olan Fahriye Evcen Dubai merkezli medya prodüksiyon şirketi Diwan Videos ile anlaştı. Önceki gün ünlü oyuncuyla bir araya gelen şirketin müdürü Michel Chahda, sosyal medyada yaptığı paylaşımla yeni işbirliğini duyurdu. Özel hayatı ve kariyeri ile ilgili bilinmeyenleri kendi kanalında hayranlarıyla paylaşmaya hazırlanan Fahriye Evcen, iddiaya göre de Ortadoğu'nun en büyük yapım şirketlerinden biri olan Diwan Videos'la 1 milyon liraya el sıkıştı.

Eşi de Ortadoğu’ya Açıldı

Fahriye Evcen’in eşi yakışıklı oyuncu Burak Özçivit de geçen ay Kuveyt ve Katar'da çeşitli anlaşmalar yapmıştı. Yakışıklı oyuncu, Kuveyt'teki ünlü bir bankanın reklamı için 3 milyon liraya anlaşırken Doha'daki lüks otelin yüzü olmak için de 2 buçuk milyon liraya 'evet' demişti

 

22-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar