21 Mart Perşembe 2019 Reyting Sonuçları

21 Mart Perşembe 2019 Reyting Sonuçları
21 Mart Perşembe reyting sonuçlarına göre hangi dizi daha çok izlendi? Dün akşam Bir Zamanlar Çukurova, Avlu, Bizim Hikaye ve Tek Yürek ekrandaydı.

21 Mart Perşembe 2019 tarihli reyting sonuçlarına göre hangi dizi ya da program daha çok izlendi? Bir Zamanlar Çukurova, Avlu, Tek Yürek, Bizim Hikaye diziler izleyici karşısına çıktı. ATV, Show TV, TRT 1, Star TV, TV8 ve FOX TV'den ekranlara gelen bu yapımlar nasıl sıralandı? İlgiyle takip ettiğiniz dizilerin sona erme tehlikesiyle karşı karşıya olup olmadığını öğrenmek adına ya da sadece meraktan reyting sonuçlarını öğrenmek istemiş olabilirsiniz. Tam da bu yüzden Total ve AB grubunda dün akşamın reyting sonuçlarını değerli CanlıTv ziyaretçileri için derledik.

21 MART PERŞEMBE 2019 REYTİNG SONUÇLARI

21 Mart Perşembe akşamı Star TV'de Avlu'nun 35. bölümü ekranlara geldi. ATV, Bir Zamanlar Çukurova'nın 25. bölümünü izleyiciyle buluşturdu.Tek Yürek'in 7. bölümü sevenlerine TRT1'den ulaştı. FOX TV'nin Bizim Hikaya dizisi 63. bölümüyle ekranlardaydı. Lafı uzatmadan Total ve AB grubunda dün akşamın reyting sonuçlarını sizlerle paylaşalım.

21-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar