Spor yorumcusu Emre Bol canlı yayında kalp krizi geçirdi

Spor yorumcusu Emre Bol canlı yayında kalp krizi geçirdi
Ünlü spor yorumcusu Emre Bol canlı yayında kalp krizi geçirdi. Ertem Şener ile Var Odası programında fenalaşan Emre Bol, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı.

Sevilen spor programı Ertem Şener ile Var Odası, dünkü yayında Emre Bol'ün fenalaşmasıyla sonlandı. Programın yorumcularından Emre Bol yayının sonlarına doğru fenalaştı. Herkesi korkutan gelişme sonrası Emre Bol'a sağlık ekipleri müdehale etti. Müşaade altına alınan Emre Bol'ün kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınan Emre Bol daha sonra ameliyata alındı. Canlı yayında fenalaşan Emre Bol izleyicileri ve stüdyoda bulunanları çok korkuttu. Gerekli müdehaler yapılan Emre Bol'ün şuan da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Emre Bol kalp krizi geçirdi

Tv100'de yayınlanan Ertem Şener ile Var Odası programında Emre Bol'ün rahatsızlanması herkesi çok korkuttu. Programın sunucusu Ertem Şener Emre Bol'ün durumunu merak edenler için sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Emre Bol'ün hastaneye kaldırılmasının ardından Ertem Şener ilk olarak, "Emre Bol kardeşimiz şu anda müşahade altında. Doktorlar tedbir amaçlı yoğun bakıma aldılar. Durumu an itibarı ile iyi. Soran ve merak eden herkese teşekkür ediyoruz. Duanızı eksik etmeyin" paylaşımını yaptı ve takipçilerini bilgilendirdi.

Emre Bol ameliyata alındı

Spor yorumcusu Emre Bol ilk olarak yoğun bakıma alındı ve durumu incelendi. Daha sonra ameliyata alınan Emre Bol'ün ana damarlarında tıkanıklık olduğu belirtildi. Emre Bol'ün durumu hakkında bilgi veren Ertem Şener, "Emre Bol kardeşim ameliyattan çıktı. Ana damar tıkanıklığına bağlı kalp krizi geçirdi. Durumu şükürler olsun şu an iyi. Bir kaç gün hastanede kalacak. Arayan, yazan, soran tüm gerçek dostalara teşekkür ederim. Kendisi çok daha güçlenerek dönecek. Dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

Ertem Şener'den duygusal Emre Bol paylaşımı

Ertem Şener ile Var Odası programının yorumcularından biri olan Emre Bol'ün hastalanması en çok program arkadaşlarını üzdü. Ertem Şener bugün sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Şener paylaşımında, "Çabuk kalk, cuma program var Emre Bol. Hep bu saatlerde arayıp sorarsın; Reyting nasıl? SOMERA’da nasılız? Hepsinde de yine zirvedesin. Reyting bugün umurumuzda değil. Sen hep yanımızda, ayakta ol, bize yeter. Dualarımız seninle ve iyi olacaksın inşallah. CANIM KARDEŞİM" cümlelerini kullandı.

16-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar