Fahriye Evcen'in oğlu Karan'la verdiği pozlar sosyal medyada yine gündem oldu!

Fahriye Evcen'in oğlu Karan'la verdiği pozlar sosyal medyada yine gündem oldu!
Ünlü oyuncu Fahriye Evcen anneler gününde paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyada gündem oldu. Evcen'in oğlu Karan'la verdiği pozlar hem çok beğenildi hem de çok konuşuldu.

Ünlü ve güzel oyuncu anneliğin tadını çıkarıyor. Oğlu Karan'la yaptığı ilk fotoğraf paylaşımları çok konuşulan Evcen'in anneler gününde paylaştığı fotoğraflar da yine gündem oldu. Ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 2017’nin Temmuz ayında hayatlarını birleştirmişti. 13 Nisan 2019’da ise çiftin ilk çocukları olan Karan bebek dünyaya geldi. Fahriye Evcen anneler gününü oğlu Karan’la sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla kutladı.

Karan bebeğe beğeni yağdı

Evcen'in paylaşımı sosyal medyada çok büyük beğeni ve yorum aldı. Yorumlarda herkes anne ve oğlun çok güzel olduklarını belirttiler ve Allah’ın onları nazardan koruması için dua ettiler. Daha önce de oğlu ile bir fotoğrafını paylaşan Evcen milyonlarca beğeni almıştı. Karan bebekle annesinin giydikleri kıyafetlerin uyumu da gözlerden kaçmadı. Karan bebeğin güzelliğini annesi ve babasından aldığı ve ortaya farklı bir sempatiklik çıktığı en çok konuşulanlar arasındaydı. Oldukça fotojenik olan Karan bebek verdiği pozlarla da  daha şimdiden oldukça iddialı. Ünlü çiftin yakışıklı bebekleri Karan için Evcen'in takipçileri beğeni ve dua yağdırdı.

Set aşkı evliliğe dönüştü

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti dizi setinde tanışmış ve bu tanışıklık yakınlaşmaya dönüşmüştü. Birbirine çok yakışan başarılı ve ünlü çift arasında bir ilişki başladı ve 3 yıl süren bir birlikteliğin ardından evlenme kararı aldılar. Tüm gözlerin üzerinde olduğu ünlü çift 2017 yazında görkemli bir düğünle evlendi. Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapılan düğün çok konuşulmuş ve yaza damga vurmuştu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen o dizide tanışmıştı

Yaklaşık 3 yıldır mutlu bir evlilikleri olan Fahriye ve Burak Özçivit'in 2019 yılında dünyaya gelen oğulları Karan ise hayatlarına yeni bir soluk getirdi. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Kanal D'de yayınlanan Çalıkuşu dizisinde beraber başrol oynamış ve birliktelikleri bu dizi ile başlamıştı. Burak Özçivit bu sezon Kuruluş Osman dizisinde yer alırken Fahriye Evcen 2 sezondur bebeği Karan'la ilgilenmeyi tercih etmişti. Fakat Evcen, yakında ekranlara dönebileceğinin sinyallerini geçen günlerde instagram hesabından verdi.

10-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar