Farah Zeynep Abdullah ve Burcu Biricik'ten haklarında yapılan habere tepki geldi

Farah Zeynep Abdullah ve Burcu Biricik'ten haklarında yapılan habere tepki geldi
Ünlü oyuncular Farah Zeynep Abdullah ve Burcu Biricik'ten haklarında yapılan habere tepki geldi. Farah Abdullah, Burcu Biricik, Hazal Kaya ve birçok ünlü hedef gösterilmişti.

Manavgat'ta başlayan orman yangınları yerleşim yerlerine de sıçrayınca tam bir felaket yaşandı. Türkiye'nin çeşitli noktalarında yaklaşık 10 gündür yangınlar devam ediyor. Bazı noktalarda kontrol altına alınan yangınlar farklı tartışmaları da beraberinde getirdi. Sosyal medyada fenomen ve ünlü isimlerin katıldığı 'Global Call' kampanyası ise bazı kesimler tarafından tepki topladı. Sönmeyen yangınlar için dünyadan yardım talebinde bulunan milyonlarca sosyal medya kullanıcısı hem iktidar hem de bazı kesimler tarafından hedef gösterildi. Yeni Asır gazetesinin bügünkü manşeti ise konuyu çok başka bir yere taşıdı. Gazetede ünlü oyuncu ve sanatçıların fotoğrafları yayınlandı ve "Siz hangi ülkenin sanatçılarısınız" şeklinde bir başlık atıldı.

Sosyal medyada gün boyu konuşulan Yeni Asır manşetine hedef gösterilen oyunculardan ve oyuncuların hayranlarından tepki geldi. Farah Zeynep Abdullah ve Burcu Biricik başta olmak üzere birçok kişi habere tepki gösterdi. Gazete manşetinde, Farah Zeynep Abdullah, Burcu Biricik, Ezgi Mola, Emre Kınay, Fazıl Say, Hazal Kaya, Şevval Sam ve Murat Boz'un fotoğrafları yer aldı.

Burcu Biricik: Vatanına aşık bir vatandaşım

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik yapılan habere sosyal medya hesabından paylaştığı storyle cevap verdi. Biricik, "İtham edildiğim şeyin tersine ben vatanına aşık, sırf bu yüzden tek bir canın dahi canı yanmasın, tek bir güzelliği bozulmasın diye çabalayan ve elinden geldiğince yardım etmeye çalışan bir vatandaşım. Umarım küçük de olsa bölgedeki birinin bir ihtiyacına, bir ağaca, bir hayvana yardımım dokunmuştur" ifadelerini kullandı.

Farah Zeynep Abdullah'tan esprili cevap

Gazete manşetinde yer alan bir diğer oyuncu ise Farah Zeynep Abdullah'dı. Abdullah da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hakkındaki iddialara tepki gösterdi. Ünlü oyuncu önce "Üüf şu şakayı yapiym içimde kalmasın karakterini seç, maceraya atıl" cümleleriyle birlikte gazete manşetini paylaştı. Olaya esprili bir dille yaklaşan Farah Zeynep Abdullah daha sonra, "Şaka bi yana, ülkemizde en istikrarlı olan şey, adaletsizlik dışında, sanatçıları hedef göstermek" mesajını paylaştı. Ünlü sanatçı bir süre sonra da "Şaka bi yana yazmama gerek yokmuş ya sjjssk" şeklinde bir paylaşım yaptı.

06-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar