Ünlü Şarkıcı Tarık Mengüç Koronavirüse Yakalandı

Ünlü Şarkıcı Tarık Mengüç Koronavirüse Yakalandı
Magazin dünyasının sevilen isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Tarık Mengüç koronavirüse yakalandığını açıkladı. Mengüç sevenlerinden dua istedi.

Orman yangınları şu sıralar gündemin en büyük konusu olurken ne yazık ki hayatımızı iki senedir adeta kabusa çeviren koronavirüste devam ediyor. Üstelik ne yazık ki koronavirüs alınan tüm tedbirlere ve aşılama çalışmalarına rağmen son zamanlarda yeniden tırmanışa geçti ve buna bağlı olarak da hayatını kaybedenlerin sayısı da arttı. Sağlık Bakanlığı’nın ısrarla aşılama çalışmaları konusunda halkı bilgilendirmesi ve aşılama yapmak istemesine rağmen ne yazık ki aşılamada istenilen hız kazanılabilmiş değil. Hal böyle olunca da ne yazık ki vakalar artıyor ve koronavirüsün önüne geçilemiyor. Ünlüler dünyasında da aynı şekilde artan koronavirüse son olarak ünlü şarkıcı Tarık Mengüç’ün yakalandığı öğrenildi. Aşı olmasına rağmen koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı sevenlerinden dua istedi.

Koronavirüse Yakalandı

Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç’ten ne yazık ki kötü haber geldi. Son zamanlarda yeniden yükselişe geçen ve ne yazık ki bir kez daha korkulu rüyalar görmemize sebep olan koronavirüs ünlü ismi de pençesine aldı. Ünlü isim Tarık Mengüç bazı şüphelerinden dolayı hastaneye giderek gerekli tahlil ve tetkikleri yaptırdı ve ne yazık ki bu testler sonucunda aşı olmasına rağmen koronavirüse yakalandığını öğrendi. Covid – 19 testi pozitif çıkan ünlü isim daha önceden aşı olduğunu belirtti. Hastalığı hafif seyreden Tarık Mengüç katıldığı bir yayında kendisini çok iyi koruduğunu buna rağmen koronavirüse yakalandığını belirtti. Ünlü isim ayrıca sevenlerinden dua isterken herkesin bu konuda çok dikkatli olmasını da özellikle vurguladı.

Gözyaşlarını Tutamadı

Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç katıldığı yayında ayrıca son günlerde ülkemizi derinden etkileyen ve milletçe derin üzüntü duymamıza sebep olan orman yangınlarına da değindi. Tarık Mengüç bu konuyla ilgili olarak konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı. Tarık Mengüç “Allahım bize rahat nefes almayı nasip etsin. Birbirimizi kırmayalım. Birbirimizi üzmeyelim. Allah öyle bir yağmur yağdırsın ki yangın bölgelerindeki tün yangınları söndürsün. Yayını dinleyen herkesi çok seviyorum, herkese çok teşekkürler” ifadelerini kullandı. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde eskiden evlilik programına katılan bir yarışmacıyla polemiğe girmiş ve sosyal medya hesabından saçlarını kendisine benzeterek Tarık Mengüç’e benzedim, çingenelere benzedim diyen isme cevap vermişti

06-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar