Fatih Portakal'a FOX TV'den YouTube Engeli

Fatih Portakal'a FOX TV'den YouTube Engeli
Sosyal medya hesabı Twitter hesabı üzerinden "Sürprizlere hazır olun" diyerek Youtube kanalı açan Fatih Portakal'a çalıştığı şirket FOX Tv'den engelleme geldi

Aykırı kanal FOX Tv’nin sıradışı Ana Haber sunucusu Fatih Portakal Youtube üzerinden bir kanal açtı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Sosyal medya hesabı Twitter hesabı üzerinden "Sürprizlere hazır olun" diyerek Youtube kanalı açan Fatih Portakal'a çalıştığı şirket FOX Tv'den engelleme geldi. O engel neydi ve Fatih Portakal nasıl tepki verdi. Fatih Portakal’a FoxTv’den Youtube engeli nasıl geldi? Şimdi detaylar

Fatih Portakal'a FOX TV'den YouTube Engeli

Ülkemizin önde gelen kanallarından Fox Tv şirket kurallarına uygun davranmadığını ileir sürerek hem de Ana haber sunucusunun YouTube kanalını kapattı. Fox Tv kanalı yaptığı açıklamada kim oursa olsun herkesin şirket kurallarına uygun davranması gerektiğini vurguladı.

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın tepkisi

Geçenlerde gazeteci Fatih Portakal, Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak Youtube kanalı açtığını takipçilerine duyurmuş ve birkaç paylaşım yapmıştı.

Çok geçmedi ki kanal yönetiminden tepki gördü ve gelişmeler üzerine kanalın kapatıldığını duyurdu. Aynı günün akşam saatlerinde Portakal yine Twitter hesabından paylaştığı mesajında FOX TV'nin şirket kurallarına aykırılıktan dolayı Youtube  kanalını kullanamayacağını duyurdu.

İşte Fatih Portakal'ın paylaştığı mesajları siz canlitv takipçileri için aynen yayınlıyoruz:

 "Şirket kuralları gereği yapamayacağım bildirildi. Kural kuraldır. Bugün olamasa da gelecekte yaparım. Bilgilendirmek istedim. Ve bu yüzden önceden attığım 2 adet bilgilendirme twitini kaldırıyorum."

Fatih Portakal Kimdir?

Aydın- Nazilli doğumlu sunucu uzun süredir Fox Tv kanalında ana haber sunucusu olarak çalışıyor. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce Bölümü mezunu olan Fatih Portakal, asla mesleğini yapamadı. Avustralya'da yüksek lisansını tamamlayan Fatih Portakal, aldığı bir teklif üzerine ünlü bir restoranı işletti. 1997 yılında Türkiye'ye dönerek Armağan Toper ile evlendi ve Star Tv’de muhabirlik yapmaya başladı. 2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand'ın dikkatini çeken Portakal, Birand’ın teklifiyle Kanal D'ye transfer oldu. 2010 yılında Fox'a geçen Portakal halen bu kanalda çalışmaktadır.

Kendine özgü yumuşak muhalif duruşu ve sakinliğiyle dikkat çeken Portakal, 2010-2013 yılları arasında Çalar Saat programını sundu. Sabah kuşağında ses getiren Fatih Portakal 2013 Eylül ayında FOX ana habere geçti. Çünkü ana haber sunucusu Nazlı Tolga işi bırakmıştı. Tam 6 yıldır başarıyla sürdürdüğü haber-yorum karışımı ana haber sunuculuğu ona ödül de getirdi. 43. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Haber Sunucusu" ödülüne layık görüldü. Zaman zaman cesurca sorduğu sorulardan dolayı gündeme gelen ve dik duruşuyla takdir toplayan Fatih Portakal ayrıca Türkiye'nin Trendleri adlı programı da sunmaktadır.

canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

23-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar