Payitaht Abdülhamit’e İki Sürpriz Oyuncu!

Payitaht Abdülhamit’e İki Sürpriz Oyuncu!
Üç sezondur TRT 1'de yayınlanan ve 4. sezon yeni bölümler için hazırlıklara başlayan Payitaht Abdülhamit'e oyuncu takviyesi. Diziye katılan iki yeni ünlü oyuncu kim? İşte detaylar

TRT 1’in üç sezondur süren ve 4. Sezonuna hazırlanan iddialı ve reytingi bol dizilerinden Payitaht Abdülhamit yeni bölümler için son hazırlıklarını sürdürüyor. Dizi geçtiğimiz üç sezon boyunca TRT 1’in hem en prestijli hem de en çok reyting alan dizilerinden olmayı başarmıştı. Osmanlı Devleti’nin ikinci Abdülhamit dönemini ve siyasi gelişmelerini anlatan dizinin çok ciddi bir seyirci kitlesi bulunuyor. Zaman zaman siyasi kişilere ve siyasi olaylara yaptığı göndermelerle de gündeme gelen dizi yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde oyuncu kadrosunu güçlendirmek için yeni oyuncularla anlaşmalar yapıyor. Bu doğrultuda iki yeni oyuncuyla anlaşan dizi bu transferlerle bir anda gündeme oturdu. İşte detaylar!

Payitaht Abdülhamit Daha Da Güçlendi!

Es Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve üç sezondur ekranlarda olan Payitaht Abdülhamit 4. Sezonuna hazırlanıyor. TRT 1’in en çok reyting alan dizilerinden olan Payitaht Abdülhamit’in yeni yayın dönemine Eylül ayının ortalarında başlaması beklenirken yapım şirketi dizi için iki güçlü oyuncuyla anlaşma imzaladı. Kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Gürkan Uygun, Erdem Ergüney, Alay cihan gibi oyuncuları barındıran Payitaht Abdülhamit’e son olarak Rüya’da oynayan Ceyhun Mengiroğlu ile güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan dahil oldu. Dizide Ceyhun Mengiroğlu’nun Mehmet karakterine hayat vereceği öğrenilirken Gülsim Ali İlhan’ın Gülcemal karakterini canlandıracağı açıklandı.

Ceyhun Mengiroğlu Kimdir?

1986 yılında dünyaya gelen Ceyhun Mengiroğlu İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü mezunudur. Oyuncu annesinin kızlık soyadını kullanmaktadır. Ceyhun Mengiroğlu’nun gerçek soyadı Kebapçı’dır. 23 yaşında modellik ve oyunculuğa yönelen Mengiroğlu, ilk çıkışını başrolünde yer aldığı Adı Mutluluk dizisiyle yapmıştır. Oyuncu en son Paramparça adlı dizide rol almıştır. Oyuncunun oynadığı diziler, Rüya, Adı Mutluluk ve Paramparça’dır.

Gülsim Ali İlhan Kimdir?

Bulgaristan doğumlu genç oyuncu son zamanlarda dizilerin en çok aranan oyuncuları arasına girmeyi başarmıştır. Özellikle Diriliş Ertuğrul dizisindeki performansı ile çok beğenilmiştir. Gülsim Ali İlhan ilk defa 2012 yılında yayınlanan Son Yaz Balkanlar adlı diziyle oyunculuğa adım atmıştır. Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı dizilerden bazıları şunlardır: Yüzleşme, Diriliş Ertuğrul, Hanım Köylü, Seddülbahir 32 Saat, Son Yaz Balkanlar.

22-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar