Kuaförüm Sensin Mira Kimdir?

Kuaförüm Sensin Mira Kimdir?
Show Tv'nin sevilerek izlenen yarışma programı Kuaförüm Sensin yarışmacısı makyöz Mira kimdir? Makyöz Mira nerede çalışıyor?

Kuaförüm Sensin bomba gibi devam ediyor. Kuaförüm Sensin Yarışmacısı Mira kimdir? İzleyiciler başarısıyla dikkat çeken yarışmacı Mira’yı çok merak ediyorlar. Mira’nın Makyöz olduğunu biliyoruz. Peki, Mira nerede çalışıyor? Bütün bu ayrıntılar haberimizin ayrıntılarında…

Kuaförüm Sensin’de Mira dengeleri değiştirdi!

Show Tv’de yayınlanan ve beğenilerek takip edilen Kuaförüm Sensin yarışmasına son bölümlerde renk katan bir yarışmacı var. Kuaförüm Sensin yarışmasında bulunan kuaför Sıla Coşar ile birlikte yarışmaya katılan Mira Akkurt, hayli ilgi çekmiş durumda. Seyirci tarafından beğenilen Mira yarışmada dengeleri değiştirecek bir güce de sahip. Şimdiden izleyiciler Mira’nın nerede çalıştığını merak etmeye başladılar bile.

Mira Akkurt kimdir?

1995 doğumlu olan Mira Akkurt, Makyöz’dür. Farklı ve ilk defa denenen başarılı makyajları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Seyirci tarafından beğenilen Mira, bu beğeni yüzünden yarışmacılar tarafından sevilmiyor. Duruşu, davranışları ve yaptığı makyajlarla Show Tv’nin başarılı yarışması Kuaförüm Sensin’in reytinglerini yükseltmeyi başarmıştır. Bilhassa Mustafa ile iyi geçinmesi rakip yarışmacıları aşırı derecede kıskandırmaktadır.

Mira ve Tuna arasında neler yaşandı? Dikkat çeken ayrıntılar…

Kuaförüm Sensin yarışmasında son zamanlarda dikkat çeken bir olay var. Mira ve Tuna arasında neler yaşandı ve bu yaşanılanların devamı gelecek mi merak ediliyor. Yarışmaya katıldığı günden beri beğenilen ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mira son bölümlerde herkesi şaşırtmış ve beklenmedik bir şekilde Tuna’ya bileklik hediyesi etmişti.

Son bölümde Tuna da boş durmadı ve Mira’ya bir hediye getirdi. Mira’ya pamuk şekeri hediye eden Tuna seyircileri hayli şaşırttı. Canlı yayında olan bütün bu hediyeleşmelerle birlikte Tuna ve Mira arasında bir aşk mı yaşanıyor dedikoduları çıkmaya başladı. Bu dedikodular sadece hediye ile de çıkmadı aslında. Yarışmacıların canlı yayında sürekli birbirlerine kaçamak bakışlar fırlatmaları da bu aşk kazanını alevlendiriyor. Yarışma dışında görüşmedikleri bilinen ikilinin birbirlerine karşı güzel duygular hissetseler de bu duyguları henüz açamadıkları söyleniyor.

Peki, Kuaförüm Sensin Mira hangi kuaförde çalışıyor?

İstanbul’un önemli makyözlerinden olan Mira Akkurt 10 yıldır bu mesleği yapıyor. Yarışmadan dolayı şu anda bir yerde çalışmayan Mira her haftanın birincisine verilen 10 bin liralık ödülün en önemli adaylarından gösteriliyor.

24-08-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar