Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı
Star tv izleyicilerinin en çok takip ettiği dizilerden biri olan Fazilet Hanım ve Kızları bu hafta da heyecan dolu bölümüyle karşınıza çıkacak. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde bu hafta neler yaşanacak? İşte Fazilet Hanım ve Kızları'nda fragmanı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu haftada seyircilerini heyecanlandıracak. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Fazilet Hanım ve Kızları saat kaçta? Fazilet Hanım ve Kızları bu akşam var mı? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi günlerinin en çok izlenenen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları bu ahftada bomba gibi geliyor. Geçen haftadan beri büyük bir merakla beklenen  Fazilet Hanım ve Kızları 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte  Fazilet Hanım ve Kızları 9. yeni bölüm fragmanı ve dizi ile ilgili tüm detaylar. Yeni bölümde neler yaşanacağını merak edenler için yayınlanan  Fazilet Hanım ve Kızları 9. yeni bölüm fragmanını izlemeyi unutmayınız. 

Geçtiğimiz hafta  Fazilet Hanım ve Kızları 8. bölümde kardeşini arayan Hazan, onu Yağız'ın evinde görünce neye uğradığını şaşırır. Fazilet ise Saliha'nın uyanmasıyla ne yapacağını bilemez ancak bu kısa sürer. Saliha'nın susması için Şükriye'yi tehdit eden Fazilet amacına ulaşabilecek mi? 

Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol oyuncularının yer aldığı dizide bu hafta neler yaşanacak?

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm canlı izlemek için tıklayınız.

19-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar