Fazilet Hanım ve Kızları'nda süpriz aşk!

Fazilet Hanım ve Kızları'nda süpriz aşk!
Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden aşk kokuları gelmeye başladı. Afra Saraçoğlu ve Çağlar Ertuğrul aşk mı yaşıyor. Fazilet Hanım'ın Yağız'ı ve Ece'sinin adları aşk dedikodularına karıştı. İşte detaylar..

Fazilet Hanım ve Kızları'nda süpriz aşk!

Star TV'nin  sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları durdurak bilmeden devam ediyor. Her hafta bomba gibi bölümlerle ekrana gelen dizinin setinden aşk kokuları gelmeye başladı. Birbirinden güçlü isimlerin bir arada bulunduğu dizide süpriz bir aşk dedikodusu gündeme damgasını vurdu. Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, gülsen tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol'un başrollerini paylaştığı dizi her Cumartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanıyor. İşte çıkan aşk dedikoduları ile ilgili detaylar..

Fazilet Hanım ve Kızları'nda süpriz aşk!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Fazilet'in kızlarından Ece karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ve Hazım beyin oğlu Yağız karakterine can veren yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul arasında aşk dedikoduları ortaya atıldı. İkilinin de adı uzun süredir aşk dedikodularına karışmıyordu. Fakat bu başarılı ikilinin uzun süredir sette yakınlaştıkları iddia edildi. Tam da bu dedikoduların üzerine yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Afra Saraçoğlu'nun bir fotoğrafını paylaşması bu aşk iddialarını iyice kuvvetlendirdi. 

Fazilet Hanım ve Kızları'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kendi duygularına rağmen Sinan ve Hazan'ı birleştirmek için sarfettiği çaba sonuç verecek mi? Sinan ve Hazan barışacak mı? Her ne kadar Sinan ve Hazan'ın adı yanyana anılsa da izleyici en çok Yağız ve Hazan'ın birlikte olmasını istiyor. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacak? Heyecan dolu yeni bölümleri canlı izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz.

20-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar