Fazilet Hanım ve Kızları bu akşam nefesleri kesecek!

Fazilet Hanım ve Kızları bu akşam nefesleri kesecek!
Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yayınlanan tanıtım fragmanları izleyicileri adeta büyüledi. Fazilet Hanım ve Kızları'nın yeni sezonunda neler olacak? İşte fragmanlar..

Star TV'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezona damga vurmayı planlıyor. Sezon finali bölümü ile izleyicinin ağzını açıkta bırakmıştı. Dizinin hayranları yeni sezonu büyük merakla bekliyordu. Geçtiğimiz günlerde yeni sezon çekimlerine başlanan dizinin tanıtım fragmanları ard arda gelmeye başladı. Peki Fazilet Hanım ve Kızları bu akşam ki bölümü ile nefesleri kesecek. Fazilet Hanım ve Kızları'nı bu akşam canlı ve kesintisiz izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresinden izleyebilirsiniz..

Fazilet Hanım ve Kızları bu akşam STAR TV'DE!

Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray’ın rol aldıkları dizinin yeni sezonu merakla beklenirken yayınlanan fragmanlar heyecanı iki kata çıkardı. Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezona adını altını harflerle yazdıracağına benziyor. 

Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu akşam Star TV ekranlarında fırtınalar estirecek. Hazan, Sinan hakkındaki tüm gerçeği öğreniyor. Ece ise annesi Fazilet'in umut kaynağı oluyor. Hazım bey, Ece'yle evlenmek istiyor. Bunlar ve daha fazlası bu akşam STAR TV'DE!

16-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar