Fenerbahçe - Alanyaspor maçı canlı izle

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı canlı izle
Fenerbahçe - Alanyaspor maçı canlı izle; Hazırlık maçını canlı olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz. İzlemek için yazının devamına göz atın.

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı canlı izle; Fenerbahçe, yeni sezon öncesindeki hazırlık maçlarına devam ediyor. Sarı lacivertli ekip Aytemiz Alanyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Yeni transferlerden bazıları bu maçta ilk kez Fenerbaghçe formasını sırtına geçirecek. Fenerbahçe taraftarları karşılaşmayı nereden izleyebileceğini merak ediyor. Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçı hangi kanalda? Karşılaşmayı izlemek için yazının devamına göz atın.

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı canlı izle

Topuk Yaylası Tesisleri'nde oynanacak Fenerbahçe - Alanyaspor hazırlık karşılaşması saat 17:00'da başlayacak. Karşılaşma Fenerbahçe'nin YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe'nin YouTube kanalındaki Katıl üyeleri canlı olarak izleyebilme fırsatı yakalayacak. Fenerbahçe - Alanyaspor maçını izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Nasıl Fenerbahçe YouTube Katıl üyesi olunur?

Geçtiğimiz aylarda YouTube, Türkiye'de yeni bir üyelik sistemini devreye soktu. Artık kullanıcılar belli bir ücret karşılığında para ödeyerek YouTube kanallarına abone oluyor ve bazı ayrıcalıklara sahip oluyor. Fenerbahçe, bu üyeliği YouTube kanalına ekleyen ilk takım oldu. Kulüp, yeni sezon hazırlık maçlarını YouTube'dan Katıl üyelerine özel bir şekilde canlı olarak yayınlıyor. Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçını izlemek için Fenerbahçe kanalına katılmanız gerek. Peki nasıl Fenerbahçe katıl üyesi olabilirsiniz?

Fenerbahçe'nin YouTube kanalına giderek sayfada yer alan "Katıl" düğmesine basmanız gerek. Sonrasında ise karşınıza üyelik düzeyleri şeklinde bir sayfa çıkıyor. 3 farklı üyelik düzeyi bulunuyor. Kanala Beyaz, Sarı ve Lacivert düzeylerinde üye olmak mümkün. Beyaz üyelik 5 TL, Sarı üyelik 15 TL ve Lacivert üyelik 25 TL olarak ücretlendirilmiş. Beyaz üye olarak Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçını izleyebilirsiniz. Üyelik düzeyini seçtikten sonra kredi kartı ile ödeme yaptıktan hemen sonra yukarıdaki bağlantıya tıklayarak maçı canlı olarak izleyebilirsiniz.

Yeni transferler ilk kez sahaya çıkıyor

Jose Sosa, Mane Thiam, Sinan Gümüş, Filip Novak gibi transferler ilk kez Fenerbahçe formasını giyecek. Ayrıca geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe'den ayrılan ve bu sezon takımlarına dönen Gökhan Gönül ve Caner Erkin de bu maçla birlikte uzun bir aradan sonra yeniden sarı lacivertli formayı giymiş olacak. Bir başka yeni transfer Mert Hakan Yandaş ise 2-2 biten Fatih Karagümrük maçında ilk kez sahaya çıkmıştı. Fenerbahçe taraftarları tüm bu transferlerin nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor. Ayrıca takımın başına geçirilen Erol Bulut'un yönetimi de bu maçta dikkat edilecek şeylerden biri olacak.

28-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar