Kuruluş Osman kadrosuna bomba bir isim daha katıldı!

Kuruluş Osman kadrosuna bomba bir isim daha katıldı!
Burak Özçivit'in başrolde olduğu Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezon hazırlıkları sürerken kadrosu da genişliyor. Kuruluş Osman'a bomba bir isim daha katıldı!

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala diziler hazırlıklarını hızlandırdı. Birçok dizi yeni sezon çekimlerine başlarken, geçen sezondan devam edilen diziler de oyuncu kadrolarına yeni isimler eklemeye devam ediyor. Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da ikinci sezon için büyük bir hazırlık içerisinde. Kuruluş Osman'ın ikinci sezonunda birbirinden güçlü isimler kadroda yer alırken Cüneyt Arkın gibi Yeşilçam'ın ve Türk sinemasının simge isimlerinden birine kadroda yer verilmesi dikkatleri çekmişti. Kuruluş Osman'a yeni katılan diğer bir isim de Erkan Avcı oldu.

Çukur'un Çeto'su Kuruluş Osman'da

Kuruluş Osman yeni sezona oldukça güçlü bir giriş yapmaya hazırlanırken kadrosuna yeni katılan isimlerden biri de Erkan Avcı. Avcı Show Tv'nin efsane dizisi Çukur'da Çeto karakteriyle yer almıştı. Sevilen isimlerden biri olan Erkan Avcı, yeni sezonda Kuruluş Osman'da seyirciyle buluşacak. Kuruluş Osman dizisinin yepım şirketi Bozdağ Film sosyal medya hesabından Erkan Avcı'nın kadrolarına katıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Kuruluş Osman’a yeni sezonda yeni isimler dahil oluyor! Kuruluş Osman ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan Erkan Avcı’ya Bozdağ Film Ailesi olarak hoş geldiniz diyoruz" ifadeleri  kullanıldı.

Hangi karakteri canlandıracak?

Başarılı oyuncu Erkan Avcı'nın Kuruluş Osman dizisinde hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor. İlk sezonda Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş aşamasını konu alan dizinin senaryosunda ikinci sezon için bir süreç şeklinde değişiklikler yapıldı. Senaryoya uygun karakter ve oyuncu seçimleri ise yeni sezon hazırlıkları arasında başı çekiyordu. Atv'de çarşamba akşamları yayınlanan ve her bölümde günün reyting zirvesine oturan Kuruluş Osman ikinci sezonda da aynı iddiayı devam ettirecek gibi görünüyor.

Kuruluş Osman 2. Sezonda da iddialı

Dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça güçlü isimlerle büyüyor. Cüneyt Arkın'dan sonra Erkan Avcı'nın da kadroya katılması dikkatleri bir kez daha Kuruluş Osman'a çekti. Diyarbakır'da 1982'de doğan Erkan Avcı birçok dizide önemli karakterleri canlandırmıştı. Erkan Avcı TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde de yer almıştı.

29-08-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar