Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı canlı izle

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı canlı izle
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı canlı izle; Turkish Airlines Euroleague'de temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geliyor.

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı canlı izle; Turkish Airlines Eurolegue'de 13. hafta maçları bu akşam ve yarın akşam oynanacak. Bu hafta oynanacak maçlar arasında biri dikkat çekiyor. Temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Bu önemli maçı beIN Sports Haber kanalı basketbolseverlere ulaştıracak. Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında oynanacak Turkish Airlines Euroleague karşılaşmasını internet üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçını izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. 

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı izle

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague'de oynadığı 12 maçın sonunda aldığı 10 galibiyet ile lider konumunda bulunuyor. Geçtiğimiz sezonlarda Euroleague'i domine eden takımar arasında bulunan Fenerbahçe Beko ise önceki sezonlardaki performansından hayli uzakta. Obradovic'in öğrencileri oynadığı 12 maçın sadece 5 tanesini kazandı ve 12. sırada kendine yer bulabildi. Bu nedenle Fenerbahçe Beko, üst sıralara tırmanmak için fırsat kolluyor. Anadolu Efes maçı da fırsat maçlarından biri olarak görünüyor. Sarı-lacivertli ekip lig usülü oynanan ilk turun ardından play-off mücadelesi vermek istiyor. Bu nedenle ilk 8 takım arasında adını yazdırmak zorunda. Lider Anadolu Efes, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Bu sezon Euroleague'de yalnızca 2 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı. Ülker Sports Arena deplasmanı Euroleague'in zorlu deplasmanları arasında yer alıyor. Fenerbahçe Beko, seyircisinin de desteğini alarak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmaya çalışacak. Anadolu Efes cephesinden bakacak olursak Ergin Ataman'ın koçluğunu üstlendiği ekip bu maçı da kazanmak ve başarılı grafiğini sürdürmek isteyecektir.

Shane Larkin formuyla dikkat çekiyor

Lacivert beyazlı ekibin kadrosunda bir isim dikkat çekiyor. O isim Shane Larkin'den başkası değil. ABD'li oyun kurucu son oynanan Bayern Münih maçında seyircileri adeta mest etti. Shane Larkin, maçta tam 49 sayı atmayı başardı. Böylece Shane Larkin, 49 sayıyla Turkish Airlines Euroleague'in sayı rekorunu kırarak. adını tarihe yazdırmış oldu. Anadolu Efes'in Fenerbahçe Beko karşısındaki en büyük kozu kuşkusuz Shane Larkin olacak. Bakalım rekortmen basketbolcu Fenerbahçe Beko karşısında nasıl bir performans sergileyecek. 

12-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar