Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano canlı izle

Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano canlı izle
Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano canlı izle; Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'de Olimpia Milano ile karşı karşıya geliyor. İşte maçın canlı yayını ve tüm detaylar!

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'de bu akşam parkeye çıkıyor. Sarı-lacivertli ekibin rakibi İtalyan ekibi Olimpia Milano. Fenerbahçe Beko için büyük önem taşıyan bu maç şifresiz olarak ekrana gelecek. Peki Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano maçı hangi kanalda? Bu maçın canlı yayına canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano maçını canlı izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Bunun yanı sıra maçla ilgili tüm bilgiler yazının devamında yer alıyor. 

Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano maçı hangi kanalda?

Turkish Airlines Euroleague maçlarının Türkiye yayın hakları beIN grubunun elinde bulunuyor. Maçların tamamına yakını şifreli olarak ekrana geliyor. Her hafta temsilcilerimiz Anadolu Efes ya da Fenerbahçe Beko'nun bir maçı şifresiz olarak ekrana geliyor. Bu hafta da Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano maçı şifresiz yayınlanacak maç olacak. Bu akşam 20:45'de ekrana gelecek maçı beIN Sports Haber kanalından şifresiz olarak takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko Play-off umutlarını gelecek maçlara taşımak istiyor

Play-off mücadelesi veren Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'e kötü bir başlangıç yapmıştı. Son dönemde ise üst üste 3 galibiyet alarak sıralamada üst basamaklara yükseldi ve Play-off için şansını arttırdı. Geçen hafta deplasmanda oynadığı Barcelona maçını ise 80-74 kaybeden Fenerbahçe Beko'nun 3 maçlık galibiyet serisi son buldu. Fenerbahçe Beko, Play-off yolundaki direkt rakiplerinden biri olan Olimpia Milano ile karşı karşıya geliyor. 

Puan durumuna baktığımızda Fenerbahçe Beko, oynadığı 20 maç sonunda elde ettiği 8 galibiyetle 10. sırada yer alıyor. Son Euroleague yarı finalisti Fenerbahçe Beko, Play-off'a kalabilmek için adını ilk 8 sıraya yazdırması gerekiyor. Olimpia Milano ise 20 maçta 10 galibiyet alarak puan durumunda 8. sırada bulunuyor. Temsilcimiz rakibini mağlup ederek Play-off potasına bir adım daha yaklaşmak istiyor. Bakalım Zeljko Obradovic ve öğrencileri önlerindeki sınavdan başarılı bir şekilde çıkabilecekler mi? Sarı-lacivertli ekip son yıllarda elde ettiği başarılarla taraftarlarının yüzünü güldürmeyi başardı. Bu sezonu da başarılı olarak noktalayarak taraftarlarının yüzünü bir kez daha güldürmek istiyorlar. Ancak işlerini hiç de kolay olmadığı ortada.

24-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar