Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı canlı izle

Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı canlı izle
Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı canlı izle: Fenerbahçe ile Dinamo Kiev, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme rövanşına çıkacak. Maçı canlı ve HD izlemek için detaylar.

Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı canlı izle: UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Polonya'da oynanan ilk maçta gol gelmemiş ve taraflar sahada beraberlikle ayrıldı.Yeni sezonda Kadıköy'de seyircisinin önüne ilk kez çıkacak Sarı-laciverlileri büyük bir seyirci desteği bekliyor. Maçın kapalı gişe olması bekleniyor. Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı şifreli mi, şifresiz mi, hangi kanalda? En büyük hedeflerinden biri Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak olan Fenerbahçe üst düzey öneme sahip maça canlı ve HD olarak Canli TV blog sayfasından ulaşabilirsiniz. İzlemek için bağlantının üzerine tıklayın.

Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı canlı izle

Rövanş mücadelesi için sayılı dakikalar kalırken Fenerbahçe taraftarlarının bir kısmı maçın hangi kanalda olduğunu sorguluyor. Temsilcimiz için hayati öneme sahip bu karşılaşma şifreli mi şifresiz mi? UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçı Exxen ekranlarında şifreli olarak yayınlanacak. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın ev sahipliği yapacağı mücadele TSİ 20.00'de başlayacak. 

Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Bright Osayi-Samuel, Marcel Tisserand, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Joshua King, Enner Valencia.

Dinamo Kiev: Georgiy Bushchan, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Sergiy Sydorchuk, Volodymyr Shepliev, Benjamin Verbic, Denys Garmash, Viktor Tsgankov, Vladyslav Supryaga

Geçtiğimiz hafta Dinamo Kiev deplasmanında maça çıkan Fenerbahçe, sezonun ilk resmi maçını oynadı. Yeni transferlerden Willian Arao, Joshua King ve Lincoln de sahaya çıktı. Birçok gol pozisyonuna giren temsilcimiz, bu pozisyonlardan yararlanamadı. Dinamo Kiev ise ikinci yarıda Fenerbahçe kalesinde tehlike yarattı. Mücadele 0-0 berabere sona erince tur Kadıköy'deki maça kaldı. Fenerbahçe, seyirci avantajını kullanarak bir üst turda Sturm Graz'ın rakibi olmak istiyor. Jorge Jesus'un bu akşam oynanacak maçta ilk maça benzer bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Bir önceki maçta oyuna sonradan dahil olan Marcel Tisserand'ın, Attila Szalai ile stoper tandemini oluşturacak. Kadronun diğer üyelerinin ise değişmesi beklenenler arasında yer almıyor.

27-07-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar