Exxen Spor nasıl alınır? Üyelik ücreti ne kadar?

Exxen Spor nasıl alınır? Üyelik ücreti ne kadar?
Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nin yayın hakkını 3 yıllığına alan Exxen Spor’a nasıl üye olunur ve fiyatı ne kadar? İşte cevabı!

Futbol severler için sezon başlamak üzere. Yaklaşık olarak bir hafta sonra Türkiye Süper Lig maçları başlıyor ve yine kıyasıya bir şampiyonluk rekabeti hem takımları hem de bu takımları destekleyen taraftarları bekliyor. Bunun yanı sıra tam anlamıyla devlerin mücadele ettiği alan olan Şampiyonlar Ligi, yine Avrupa’nın önde gelen takımlarının yarışma alanı yeni adıyla Avrupa Ligi ve tabi ki son yıllarda gittikçe önem kazanmaya başlayan Konferans Ligi maçları da yakında başlayacak. Adeta nefeslerin tutularak izlendiği bu maçların Türkiye’deki yayıncı kanalı ise İnternet yayın platformu Exxen’e bağlı Exxen Spor oldu. Bu üç ligin yayın hakkını üç yıllığına alan ve futbol severlerin mutlaka uğrak yerlerinden olacak olan Exxen Spor’a nasıl abone olunur ve bu abonelik ücreti ne kadar? Avrupa takımlarının ve ülkemizden de takımların katılacağı devlerin mücadele alanını merakla bekleyenler için araştırdık.

Exxen Spor’a Nasıl Abone Olunur?

Futbolun kalbi çok yakında Exxen Spor’da atmaya başlayacak. Avrupa ligleri olan Şampiyonlar Lig, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nin yayın hakkını üç yıllığına alan Exxen Spor yayın için hazırlıklarına başlarken bu ligleri seyretmek isteyenlerde Exxen’e nasıl abone olunur bunu araştırmaya başladı. Geçtiğimiz yılın son günlerinde ve bu senenin başlarında yayına başlayan İnternet Yayın Platformu Exxen’in spor kanalı olan Exxen Spor 2021 – 2024 yılları arasında seyircisini futbola doyuracak. Exxen’e abone olan üyelerin + ücret ödeyerek alabilecekleri spor paketine ve Exxen’e üye olabilmek için Exxen Web sitesinden abone olunabiliyor. Buna ilave olarak Google Play Store ve iPhone App Store mağazalarından da Exxen’i indirip abonelik başlatılabiliyor. Exxen’e abone olunduktan sonra bu platform aynı anda sadece bir cihazdan seyredilebiliniyor.

Exxen + Spor Paketi Ne Kadar?

Exxen’e abone olan üyelerin alabilecekleri ek spor paketi farklı fiyat seçeneklerini abonelerine sunuyor. Öncelikle

·         Exxen + Spor kanalı aylık ücreti, 1 yıl taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş

·         Exxen + Spor kanalı aylık ücreti, 1 yıl taahhütlü olmak kaydıyla reklamsız olarak 44,80 kuruş

·         Exxen + Spor kanalını taahhütsüz aylık caymalı paket olarak ise 59,80 Kuruş’a izleyebilecek.

27-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar