John Wick 4’ün ilk fragmanı yayınlandı

John Wick 4’ün ilk fragmanı yayınlandı
Lionsgate'in en yüksek hasılat elde eden seri devam filmlerinden biri oldan John Wick'in 4. filminden ilk görüntüler paylaşıldı Serinin dördüncü filmi ne zaman yayınlanacak?

İlki 2014 yılında çekilen aksiyon serisi John Wick'in dördüncü filmi John Wick: Chapter 4'ten ilk görüntüler geldi. Pandemi nedeniyle iki kez ertelenen serinin 4. Filmi 24 Mart 2023'te vizyona girecek. Keanu Reeves’in başrol oynadığı aksiyon filmi John Wick: Chapter 4'ün ilk fragmanında neler var? John Wick 4 konusu nedir? Şimdi detaylar

John Wick 4’ün ilk fragmanı yayınlandı

Verdiği haberlerle sektörün nabzını tutan Gazete Duvar'ın yazdığına göre ilki 2014 yılında vizyona giren John Wick 4’ün ilk tanıtım görüntüleri yayınlandı. Serinin 3. Filmi olan John Wick 3: Parabellum’un dünya genelinde 326 milyon dolara hasılat elde etti ve Lionsgate'in en yüksek hasılat elde eden seri devam filmlerinden biri oldu. Serinin üç filmi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hatırı sayılır hasılat elde etti. 2 milyon seyirci tarafından izlenen serinin dördüncü filminde daha fazla izleyicinin sinema salonlarına akın etmesi bekleniyor.

John Wick 4 ne anlatıyor?

Serinin üç filminde de başrol oynayan Keanu Reeves'in yanı sıra Donnie Yen, Hiroyuki Sanada ve IT'nin 'kötü adamı' Bill Skarsgard gibi ünlü isimlerin yer aldığı John Wick 4, CJ ENM dağıtımıyla 24 Mart 2023'te vizyona girecek. Serinin ilk filmiş 2014 yılında çekilmiş ve 2019 yılında vizyona giren üçüncü filmden sonra pandemi nedeniyle serinin 4. Filmi çekilememişti. Küçük bir zaman atlaması yaşanan John Wick 4’te ilk filmden belli eski patronlarına karşı amansız savaşını sürdüren John Wick, Berlin'den Paris'e dünyanın çeşitli yerlerini dolaşmaya devam ediyor.

John Wick serisinin konusu nedir?

John Wick gözü kara bir tetikçidir ve üzerine aldığı tüm görevleri başarıyla sonuçlandırmıştır. Evine girip en sevdiği hayvan olan köpek yavrusunu öldüren Rus mafya çetesinden intikam almak isteyen John Wick tam anlamıyla bir ölüm makinesine dönüşür. Artık onu durdurmak mümkün olmayacaktır.

John Wick ne kadar hasılat elde etti?

Eski tetikçi John Wick'in hikayesini konu edinen serinin ilk filmi 2014’te vizyona girdi. Her yeni filminde dünya genelinde gişesini yüzde 100 artıran John Wick özellikle serinin son halkası, John Wick 3: Parabellum’da rekor kırdı. Ülkemizde 2 milyon seyircinin izlediği John Wick 3, dünya genelinde 326 milyon dolara hasılat elde ederek Lionsgate'in en yüksek hasılat elde eden seri devam filmi olmayı başardı. Serinin son filmi John Wick 4 CJ ENM dağıtımıyla 24 Mart 2023'te vizyona girecek.

27-07-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar