Fenerbahçe - İstanbulspor maçı canlı izle

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı canlı izle
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe - İstanbulspor karşılaşmasını canlı izle.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son iki maçtan beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda moral arayacak. Sarı lacivertliler, TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Ülker Stadyumu ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçını canlı izle.

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası bu sezon da atv, a Spor ve a2'den ekranlara geliyor. Bu akşam oynanacak Fenerbahçe - İstanbulspor maçını ise a Spor, futbolseverlere ulaştıracak. 

Ziraat Türkiye Kupası'nda beşinci tur heyecanı yaşanıyor. Kupanın ilk turlarında amatör ve alt liglerdeki takımlar mücadele ederken ilerleyen turlarda güçlü ekipleri de görüyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nın bu turunda Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor gibi ekipler de dahil oluyor. Bu takımlar arasından ilk olarak Fenerbahçe sahne alacak. Spor Toto Süper Lig'in 6. basamağında bulunan Sarı lacivertliler, TFF 1. Lig'in 6. sırasındaki İstanbulspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe'nin bu maça, daha az forma şansı bulan oyunculardan oluşacak bir kadroyla çıkması bekleniyor.

İstanbulspor, Ziraat Türkiye Kupası'na üçüncü turda dahil oldu. Üçüncü turda Pazarspor ile eşleşen Sarı siyahlılar, o maçı 4-2 kazanarak dördüncü tura yükseldi. Dördüncü turda ise Tepecikspor ile eşleşen İstanbulspor, sahadan 5-2 galip ayrılarak rakibini elemeyi başardı. İstanbulspor'un şimdiki hedefi ise Fenerbahçe'yi bir kez daha elemek olacak. Hatırlarsanız iki takım Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz sezon da eşleşmiş ve iki maç sonunda İstanbulspor, Fenerbahçe'yi elemişti. Fenerbahçe ise geçen sezon yaşanan sürprize mahal vermemek adına sahada olacak. Bakalım bu kez sahadan nasıl bir sonuç çıkacak. Bu akşam oynanacak maçın rövanşı gelecek hafta İstanbulspor'un ev sahipliğinde oynanacak.

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ilk 11'ler

Fenerbahçe ilk 11: Harun Tekin, Mauricio Isla, Sadık Çiftpınar, Adil Rami, Nabil Dirar, Tolgay Ali Arslan, Jailson, Ferdi Kadıoğlu, Deniz Kadah, Mihal Zajc, Vedat Muriqi 

İstanbulspor ilk 11: Alperen Uysal, Wellington, Patrick Etoga, Onur Ergün, Duhan Aksu, Eslem Öztürk, Oğuzhan Öztürk, Aldin Cajic, Ali Dere, Diouf, Allahyar Sayyadmanesh

03-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar