Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Polat Alemdar sürprizi!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Polat Alemdar sürprizi!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ilgili flaş iddia! Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı EDHO'ya mı katılıyor? EDHO'da Polat Alemdar sürprizi!

Reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ilgili flas bir iddia ortaya atıldı. Ekranların en uzun soluklu dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bir dizi klasiği haline gelen Kurtlar Vadisi'nin baş karakteri Polat Alemdar'ın katılacağı iddia edildi. Oktay Kaynarca'nın başrolde olduğu EDHO dizisine Necati Şaşmaz'ın Polat Alemdar karakteriyle dahil olacağı iddiası ise EDHO ve Kurtlar Vadisi seyircilerini heyecanlandırdı.

Necati Şaşmaz EDHO kadrosuna mı katılıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6 sezondur ilgiyle takip ediliyor. Bir dönemin en çok izlenen dizisi olan Kurtlar Vadisi de uzun yıllar izlendi ve hala tekrar bölümleriyle çeşitli kanallarda yayınlanmaya devam ediyor. Benzer içeriklere sahip olan iki fenomenleşmiş dizinin başrol oyuncularının EDHO'da bir araya geleceği haberi Posta gazetesi tarafından yapıldı. Haberdeki iddiaya göre Kurtlar Vadisi'nde de birlikte rol alan Oktay Kaynarca ve Necati Şaşmaz EDHO'da yeniden bir araya geliyor.

Oktay Kaynarca ve Necati Şaşmaz yeniden aynı projede olabilir!

Ekranların klasikleşen iki dizisi Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yaşanan heyecan verici gelişme henüz doğrulanmadı. Fakat iki başarılı oyuncunun bir araya gelmesi ihtimali seyirciyi heyecanlandırmaya yetti. Oktay Kaynarca ve Necati Şaşmaz, Hızır Reis ve Polat Alemdar karakterleriyle yeniden bir arada olabilir. EDHO'da yer alacağı iddia edilen Polat Alemdar'ın dizide bir süre yer alacağı ayrıntısı da haberde yer aldı. Polat Alemdar karakterinin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde gizli bir devlet adamı rolünü canlandıracağı belirtildi.

EDHO'da heyecanlandıran iddia!

Hızır Çakırbeyli ve ailesi ile masaya oturacağı iddia edilen Polat Alemdar'ın EDHO'da olup olmayacağı henüz netleşmese de hoş bir bulaşma olacağı söylenebilir. Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her salı saat 20:00'da Atv ekranlarından yayınlanıyor. EDHO 6. Sezonda da reyting başarısını sürdürüyor. Kurtlar Vadisi ve EDHO'yu bir araya getirecek Polat Alemdar iddiası ise herkesi heyecanlandırmayı başardı.

29-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar