Ferit Kaya Çukur Dizisine Transfer Oldu!

Ferit Kaya Çukur Dizisine Transfer Oldu!
Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur üçüncü sezona da bomba gibi başladı. Dizi her bölüm seyirciden tam not alırken oyuncu kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor.

Show Tv ekranlarında üç sezondur seyirciyle buluşan ve pazartesi günlerinin reyting rekortmeni Ay Yapım imzalı Çukur her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Çukur özellikle genç kitle tarafından yoğun bir şekilde adeta tutkuyla seyredilirken aynı zamanda her geçen gn seyirci kitlesine yenilerini ekliyor ve sahneleri, diyaloglarıyla bir efsaneye dönüşme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Üçüncü sezona da bomba gibi başlayan ve yine her sözü ve sahnesiyle seyircinin dilinde olan sokaklardaki duvarları sembol ve sözleriyle süslemeye başlayan dizi oyuncu kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirmeye de devam ediyor. Son olarak Çukur’un kadrosuna başarılı oyuncu Ferit Kaya da dahil oldu. İşte ayrıntılar.

Çukur Yeni Oyuncularla Gücüne Güç Katıyor!

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Kerem Çatay, pelin Diştaş’ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün oturduğu ve senaryosu Gökhan Horzum tarafından kaleme alınıyor. Başarılı dizi Çukur’un oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Damla sönmez, Hazal subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili gibi oyuncular yer alırken dizi kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Çukur’un kadrosuna usta oyuncu Ferit Kaya da dahil oldu. Koçovalılar’ın yeni düşmanı Murtaza karakteri olarak diziye dahil olan Ferit Kaya’nın önümüzdeki bölümden itibaren dizide yer alacağı öğrenildi. Son olarak yedinci koğuştaki mucize filminde Çukur’un başrolünde oynayan Aras Bulut İynemli ile aynı seti paylaşan Ferit Kaya böylece Çukur’da da rol arkadaşıyla yine aynı seti paylaşacak.

Çukur’un Yeni Karakteri Murtaza’ya Hayat Verecek Olan Ferit Kaya Kimdir?

Çukur dizisine Koçovalılar’ın düşmanı Murtaza karakteri olarak dahil olan Ferit Kaya, 24 Şubat 1984 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitiminin ardından Üniversiteyi Mimar Sinan Üniversitesi, devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı’nda tamamlamıştır. Oyuncu birçok sinema ve dizi filmde rol almıştır.

Bu yapımlarda şu şekildedir. Erkekler Ağlamaz, Kavak yelleri, Mavi Gözlü Dev, Menekşe İle Halil, Güneşin Oğlu, Karamel, Kollama, Merdiven Altı, Beş Şehir, Gecenin Kanatları, Öyle Bir Geçer zaman ki, Bu Son Olsun, Emanet, Aşk ve Mavi, Kuzgun, Yedinci Koğuştaki Mucize.

26-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar