Feyza Civelek’in acı günü

Feyza Civelek’in acı günü
Show Tv ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı sevilen ve başarılı oyuncu Feyza Civelek baba yarısı dediği dedesini kaybetti.

Şu sıralar Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Gold Film tarafından hazırlanan sezonun başarılı dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti’nde rol alan ve canlandırdığı Nilay karakteri ile dizide üstün bir performans ortaya koyan ve herkesin takdir ve beğenisini kazanan genç oyunculardan Feyza Civelek hayatının en acı günlerinden biri ile yüzleşti. Ünlü ve güzel oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dedesini kaybettiğini duyurdu. Aynı zamanda Kızılcık Şerbeti’nin senaristi de olan Melis Civelek’in kızı olan Feyza Civelek dizide canlandırdığı karakterle gündemde yer alıyor. Oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenleri ve takipçileri tarafından üzüntüyle karşılandı ve ünlü isme taziye mesajları geldi. Oyuncu baba yarısı dediği dedesinin ardından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Senin Elinde Büyüdüm

Kızılcık Şerbeti’nin yazarı Melis Civelek’in kızı olan ve yine Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakterini başarılı bir şekilde canlandıran güzel oyuncu Feyza Civelek sosyal medya hesabından dedesini kaybettiğinin paylaşımını yaptı. Ünlü ismin büyük acısını duyurduğu paylaşım kısa sürede pek çok seveni tarafından yanıtlandı ve ünlü oyuncuya taziye mesajları yağdı. Feyza Civelek dedesini kaybettiğini sosyal medya hesabından “demin dedemin vefat ettiğinin haberini aldım. O kadar kötüyüm ki, diyecek bir şey bulamıyorum. Senin elinde büyüdüm ben, baba yarısı oldun benim için. Nur içinde uyu. Seni çok özleyeceğim. Seni çok seviyorum canım dedem” ifadelerini kullandı. Oyuncunun bu duygusal paylaşımı pek çok arkadaşı ve seveni tarafından yanıtlandı. Ünlü ismin dedesini kaybettiği magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyada gündem oldu.

Feyza Civelek Kimdir?

Şu sıralar Kızılcık şerbeti dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Feyza Civelek 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Senarist Melis Civelek’in kızı olan Feyza Civelek ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından küçük yaşlardan itibaren setlerde yer almaya başlamıştır. İlk olarak Acemi Cadı dizisinde rol alan Feyza Civelek daha sonra peş peşe pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı diziler arasında, Sol Yanım, Bir Umut Yeter, Güllerin Savaşı, Adını Feriha Koydum, Kavak yelleri ve Acemi Cadı yer almaktadır. Oyuncu halen Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakterine hayat vermektedir.

19-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar