Final yapan Ölene Kadar dizisi için Dünya ülkeleri yarışta!

Final yapan Ölene Kadar dizisi için Dünya ülkeleri yarışta!
Başrollerini Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan'ın paylaştığı 'Ölene Kadar' dizisi geçtiğimiz haftalarda final yapmıştı. Ölene Kadar dizisinin remake ve yayınlama hakları için birçok dünya ülkesi yarışa girdi.

Başrollerini Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan'ın paylaştığı 'Ölene Kadar' dizisi için remake ve yayınlama hakları adına birçok dünya ülkesi yarışa girmiş durumda. Bu ülkeler arasında Amerika, Ukrayna, Rusya, İtalya ve İspanya yer alıyor.

Beklediği başarıyı bür türlü yakalayamayan Ölene Kadar dizisi geçtiğimiz günlerde final yapma kararı almıştı. Bu kararı üzerine final bölümü ile sevenlerine veda eden Ölene Kadar dünya ülkelerinden yayınlanmak için teklifler almaya başladı. Amerika, Ukrayna, İtalya ve İspanya'dan remake ve yayınlama hakları için yarışa girdi.

Ölene Kadar Dizisinden Üzücü Haber! Final mi yapacak?

Ölene Kadar dizisi sevdiklerine veda edecek. Tims Productions’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer'in üstlendiği dizi Perşembe günü son bölüm yayınlanacak. Her Perşembe günü ATV ekranlarında yayınlanan Ölene Kadar dizisi ekranlara veda etme kararı aldı. 

İstediği gibi başarı sağlayamayan dizi, 13. bölümü ile final yapacak. Ölene Kadar dizisi 13 Nisan Perşembe günü izleyenlerine veda edecek.

Ölene Kadar 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Perşembe akşamı final bölümü ile son kez ekrana gelecek olan Ölene Kadar dizisinin fragmanı henüz yayınlanmadı.

Ölene Kadar dizisi oyuncuları

Mesut Akusta

Engin Akyürek

Fahriye Evcen

Gülcan Arslan

Sarp Levendoğlu

Tansu Biçer

Ragıp Savaş

Didem Balçın

Lale Mansur

Ferd Sancar

Serpil Gül

Demir Karahan

Fatih Dokgöz

Taner Turan

Gizem Kala

Cihat Süvarioğlu

Aykut Akdere

Kadriye Kenter

 

20-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar