Final yapan Show TV dizisinin başrolü böyle veda etti

Final yapan Show TV dizisinin başrolü böyle veda etti
Show TV’de ekranlarında seyircisi ile buluşan Cam Tavanlar dizisi beklediği reytingi yakalayamayınca dizinin final yapmasına karar verildi.

Show TV'de yayınlanan Cam Tavanlar dizisi sekizinci bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin başrol oyuncuları Bensu Soral ve Kubilay Aka sevenlerine birer veda mesajı hazırladı

Cam Tavanlar dizisi 4 Ağustos günü final bölümü ekranlara veda edecek.

Cam tavanlar dizisinden veda 

Başrollerde  Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın boy gösterdiği dizi Cam Tavanlar vedaya hazırlandı. Sosyal medya hesaplarından aynı gün paylaşım gerçekleştirdi. Bensu Soral sette  Kubilay Aka’ya çekilmiş bir fotoğrafını şu sözler ile paylaştı.

Her şey kötüye gidiyormuş gibi olduğunda, durup bir elma ye.

“Her son yeni bir başlangıç. Başta benimle bu yolculuğa çıkan canım partnerim @kubilayakaa ‘ya, bana her işimi kolaylaştırdığı ve o bitmez tükenmez pozitif enerjisi için, sonrasında çılgın yönetmenim @ozturkfehmi ‘e bana öğrettikleri ve kattıkları için çok teşekkür ederim! Sizinle olmak bir harika. Ve Cam Tavanlar dizimizin yayınında, yapımında, kamera önünde-kamera arkasında emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık. Sizinle çalışmak çok ama çok eğlenceliydi! Hepinizi çoooook seviyorum. Her şey kötüye gidiyormuş gibi olduğunda, durup bir elma ye. Önce bir dur yani, BİZ hep öyle yapıyoruz.”

İyi ki tanıdım seni

Kubilay Aka da sosyal medya hesabında, Bensu Soral ile birlikte fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı:

“Biz bitirdik. Elimizden geldiğince çalışıp çabalayıp sizlere son iki bölüm bıraktık geride. Bu sabah son set sabahımızdı. Çok güzel dostlar arkadaşlar edindim. Başta bembeyaz bir kalbe sahip @bensusoral sana binlerce teşekkürler her şey için iyi ki tanıdım seni. @ozturkfehmi hojjamm her konuda yanımda olduğun için çok teşekkür ederim @memeet_kosee duyguların renkleri için teşekkür ederim. @erhanmakar @bunyaminkarair ve tüm kamera arkası ekibin sabırları için ve kalplerini bu işe koydukları için çok teşekkür ederim. @ojopicturesyapim @showtv @camtavanlarshow emeği geçen herkesin ellerine sağlık. İyi ki varsınız. Nicelerine. Son olarak, eyvallah Cem…” ifadelerine yer verdiler.

 Leyla karakterini canlandıran Bensu Soral ile Cem karakterini canlandıran Kubilay Aka'nın baş rolü paylaştığı, Yönetmenliğini Fehmi Öztürk'ün üstlendiği Meriç Acemi'nin yazdığı senaryo ile  OJO Pictures imzalı Cam Tavanlar dizisi final bölümü ile ekranlara veda edecek.

27-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar