Ünlü Oyuncu Sevda Erginciye Büyük Şok

Ünü Oyuncu Sevda Erginciye Büyük Şok
Kendisi gibi oyuncu arkadaşı Yılmaz Kunt’la evlilik planları yapan güzel oyuncu Sevda Erginci Yılmaz Kunt’un ifşa olan mesajlarıyla şoke oldu

Magazin dünyası bu sabah şok bir habere uyandı. Bir süredir birlikte olan ve evlilik yolunda ilerleyen ünlü oyuncu Sevda Erginci ile birlikte olduğu oyuncu Yılmaz Kunt arasında çok ciddi bir kriz çıktı. Şu sıralar birlikte tatil yapan ve ailelerinin de onayıyla evlilik yolunda ilerleyen ve yakın zamanda bu kararlarını açıklamaları beklenen çift ne yazık ki kötü bir sürprizle karşılaştı. Nikah masasına oturacakları iddia edilen çift bir anda ayrılık kararı aldı. Bu kararın arkasında ise şok bir gelişme etkili oldu. Oyuncu yılmaz Kunt’un daha önce mesajlar attığı bir kadının bu mesajları sosyal medya hesabından ifşa etmesi çiftin bütün kararlarını ve gelecek planlarını bir anda büyük bir değişikliğe uğrattı.

Yılmaz Kunt İfşa Oldu

Şu sıralar kendisi gibi oyuncu arkadaşıyla evlilik yolunda ilerleyen Yılmaz Kunt başka bir kadına attığı mesajlarla ifşa oldu ve bütün planları bir anda suya düştü. Genç ve başarılı oyuncu Sevda Erginci ile evlilik planları yapan Yılmaz Kunt’un daha önce masaj attığı avukat S.Ö kendisine atılan mesajları sosyal medya hesabınsan ifşa etti. S.Ö paylaşımında “evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet. Gerçekten yaptığına ne denir” ifadelerini kullandı. Ardından S.Ö başka bir paylaşımda Yılmaz Kunt ve sevda Erginciyi etiketleyerek “iyi tatiller ifadelerini kullandı. Ayrıca Avukat S.Ö paylaşımlarında Yılmaz Kunt’un kendisine attığı mesajlarla birlikte yine kendisine attığı fotoğraflarını da ifşa etti. S.Ö son olarak bir paylaşım daha yaparak “Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni idare etmeye kalkıyorsun” ifadelerini kullandı. Tüm bu paylaşımlar ve ifşalar sonrası Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt’un evlilik yolunda ilerleyen ilişkileri bir anda büyük bir krize girdi.

Sevda Erginci Ayrıldı

Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu adlı dizide Turna Hatun karakterine hayat veren genç ve başarılı oyuncu Sevda Erginci evlenmek üzere olduğu Yılmaz Kunt’un başka bir kadına attığı mesajların ve resimlerin ifşa olması üzerine Yılmaz Kunt’la olan ilişkisini bitirdi. Sevda Erginci Yılmaz Kunt’u takipten çıkarken ilişkilerinin de bittiği iddia edildi. Öbür taraftan Yılmaz Kunt’un tüm olanlardan sonra herhangi bir açıklama yapmaması da dikkat çekti.

27-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar