Fırtına gibi bir sezon finalinden sonra Kızılcık Şerbeti'nden 4 veda

Fırtına gibi bir sezon finalinden sonra Kızılcık Şerbeti'nden 4 veda
"Müthiş şeyler yaşadık ve hepsini beraber yaptık. Herkese teşekkürler Umut'la" diyen Serkan Tınmaz'a Ceren Karakoç'ta hüzünlü bir şeklde veda etti.

Müjde Uzman; “Alev. Ben onu çok sevdim. Kalplere empati, yüzlere gülücük olsun istedim hep umarım başarmışımdır. Ve herkese, her şeye çok teşekkürler; olması gereken her şey, olması gerektiği gibi oldu...”

Sezon finali yapan Kızılcık Şerbeti’nde hüzünlü vedalar

Sezon finali ile en çok konuşulan dizilerin başında gelen Kızılcık Şerbeti dizisinden eyrılan isimlerin kendi sosyal medya hesaplarından paylaştığı veda mesajları tam bir hüzün dalgası oluşturdu. Heyecanın bir an olsun hiç düşmediği sezon finalinde neredeyse tün gerçekler ortaya çıktı. Oyuncularının performanslarının parmak ısırttığı Kızılcık Şerbeti dizisi’nin başrolünde Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç,Doğukan Güngör Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan ve Sibel Taşçıoğlu gibi birbirinden önmeli isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti 7 Haziran Cuma akşamı izleyenlerine bu sezon için veda etti. 

Hoşça kal Kızılcık Şerbeti, hoşça kal Çimen

Alev karakteri ile izleyenlerin gönlünde taht kuran dizinin başrol oyuncularından Müjde Uzman vdeolu bir veda mesajı yayınladı. Mesajında  "Alev. Ben onu çok sevdim. Kalplere empati, yüzlere gülücük olsun istedim hep umarım başarmışımdır. Ve herkese, her şeye çok teşekkürler; olması gereken her şey, olması gerektiği gibi oldu. Benim için çok özeldi, yolculuk çok güzeldi. Tekrar görüşmek üzere, huzurlu, mutlu olması gerektiği gibi günlerde" diyerek veda eden güzel oyuncu son zamanlarda tükenmişlik sendromu ve astım krizi ile gündeme gelmişti.  Yine Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen "Vedalardan pek hoşlanmasam da bu yazıyı hem size hem kendime borç bildim. Dolu dolu iki sezon geçirdik, sizinle güldük, sizinle eğlendik. Bu yolculukta bana hep destek olan yapımcımıza, yönetmenlerimize, senaristlerimize, ekip arkadaşlarımıza ve bizim yanımızda olup bizi bir saniye bile yalnız hissettirmeyen izleyicilerimize çok teşekkür ediyorum. Hoşça kal Kızılcık Şerbeti, hoşça kal Çimen. Sizi çok seviyorum" diyerek veda mesajı yayınladı.

Yoğun ama harika bir sezon geçirdik

Sezon başında kadroya dahil olan Yiğit Kirazcı ise "Rüzgar'ın bir sezonluk macerası ve misafir olduğu bu güzel hikayenin sonuna geldik. Acısıyla tatlısıyla yoğun ama bir o kadar da harika bir sezon geçirdik. Rüzgar seni seviyorum dostum, yapmak istediğim ve istemediğim şeyleri anlamama yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Herkesten ve her yerden sevgi ve samimiyet dolu mesajlar alıyorum. Rüzgar'ı bu kadar sevmeniz beni daha da mutlu ediyor, hepinize her şey için çok teşekkür ederim. Bir sonraki maceramıza kadar hoşça kalın efendim."diyerek diziye ve sevenlerine veda etti. "Müthiş şeyler yaşadık ve hepsini beraber yaptık. Herkese teşekkürler Umut'la" diyerek veda eden  Serkan Tınmaz’da izleyenlerini üzdü.

09-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar