İskoçya-İsviçre CANLI İZLE

İskoçya-İsviçre CANLI İZLE
İskoçya-İsviçre maçı canlı izleme sayfası. A grubunun iki sürpriz takımı İskoçya ile İsviçre 19 Haziran günü saat 22.00'da karşı karşıya geliyorlar.

İskoçya-İsviçre maçı canlı izleme sayfası. 19 Haziran 2024 Çarşamba günü oynanacak olan mücadeleyi canlı izlemek için gerekli bilgiler ve linkler burada. A grubunda mücadele eden İskoçya ve İsviçre’den başka grupta mücadele veren diğer iki ekipten birisi ev sahibi Almanya ile 60 lı yılların fırtına takımı Macaristan. İskoçya ile İsviçre 19 Haziran günü saat 22.00'da karşı karşıya geliyorlar. Üst tura çıkma mücadelesi veren takımların mücadelesi canlitv.com'da.

Maç Köln’de oynanacak

Uefa Euro 2024 mücadelelerinin başlamasına çok az kaldı.  22.00’da başlayacak olan maç TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak izlenebilecek. Milyonlarca futbol izleyicisi gibi İskoçya-İsviçre maçını bu sayfadan ve canlitv.com üzerinden anbean izleyebilirsiniz. Köln'da, RheinEnergie Stadyumu'nda oynanacak maçın sonucu A grubu için büyük önem arzediyor.İki takım arasındaki son 5 maç şu şekilde sonuçlandı

Aralarındaki son 5 maç

01/03/06             İskoçya                1-3         İsviçre

18/06/96             İskoçya                1-0         İsviçre

08/09/93             İskoçya                1-1         İsviçre

09/09/92             İsviçre                  3-1         İskoçya

11/09/91             İsviçre                  2-2         İskoçya

Euro 2024 A Grubu’nda hangi takımlar var?

Euro 2024 A grubunda İskoçya ve İsviçre’den başka Macaristan ve Almanya bulunuyor. Grubun en güçlü ve favori takımı evsahibi Almanya. Almanya defalarca  dünya ve Avrup a şampiyonluğunu tatmış bir takım. Almanya’dan sonra diğer üç takımın şansı da hemen hemen aynı gibi görünüyor. . 

Euro 2024 Grupları

A Grubu: Almanya, İskoçya, Macaristan, İsviçre

B Grubu: İspanya, Hırvatistan, İtalya, Arnavutluk

C Grubu: Slovenya, Danimarka, Sırbistan, İngiltere

D Grubu: Polonya, Hollanda, Avusturya, Fransa

E Grubu:Belçika, Slovakya, Romanya, Ukrayna

F Grubu:TÜRKİYE, Gürcistan, Portekiz, Çekya

Gruplardan kimler çıkabiliyor?

A, B, C, D, E ve F gruplarında dörder takımdan toplam 24 takım bulunuyor. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura doğrudan çıkmaya hak kazanıyor. Ayrıca gruplarını 3. Olarak birtiren takımlardan en iyi dördü de bir üst tura çıkma başarısı göstermiş olacaklar. Diğer takımlar gruplara veda edecekler. 26 Haziran akşamı üst tura çıkacak 16 takım belli olmuş olacak.  Bu 16 takım arasındaki maçlar 29 Haziran’da başlayacak olup tek maçlı eleminasyon usulü sürecek. 5 Temmuz Cuma günü çeyrek finaller, 9 Temmuz Salı yarı finaller ve 14 Temmuz Pazar günü final oynanacak. Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak final maçı sonrası belli olan şampiyona kupası takdim edilecek.

08-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler