Flaş Tv Yayın Hayatına Yeniden Başlıyor

Flaş Tv Yayın Hayatına Yeniden Başlıyor
Türk Televizyon tarihinde ilklerden olan ve yaptığı yayınlarla seyirciyi eğlendirmeyi amaçlan Flaş Tv medya dünyasına yeniden dönme kararı aldı.

Türk televizyon tarihinde tek kanallı dönemin sona erip özel televizyon kanallarının da yayın hayatına başlamasıyla birlikte pek çok kanal yayın hayatına merhaba demiş ve değişik içeriklerde yapımlarla seyirciyi kendi ekranlarına çekme çalışmışlardı. Türkiye’den yayın yapan ilk ve özel kanallar arasında da yayın hayatına başlayan ikinci kanal olan Flaş Tv de bu kanallar arasındaydı. Kanal uzun süre özellikle eğlence türünde yaptığı yayınlarla adından sıkça söz ettirmiş ve seyirciyi de ekranlarına çekmeyi başarmıştı. Mütevazi bütçesiyle devlerin olduğu alanda var olabilmek için çok değişik formatlarda yapımlarla seyirci karşına çıkan kanal özellikle eğlence alanındaki yayınlarıyla seyircinin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Ancak geçtiğimiz yıllarda mali ve siyasi krizleri gerekçe göstererek Flaş Tv yayın hayatını sonlandırmış ve bu alandan çekilmişti. Seyirciler için büyük bir boşluk doğmasına sebep olan karar sonrası tek eğlence kanalı da kapanmış ve tüm kanallar dizilerle seyirciyi adeta kendi isteklerine mahkum etmişlerdi. Son gelen haberlere göre Türkiye’de bir döneme damga vuran kanallardan biri olan Flaş Tv için yeniden yayına başlama iddiası gündeme geldi.

Flaş Tv Yeniden!

Türkiye’den yayın yapan ilk özel televizyon kanalı olan Flaş Tv 2 yıl önce aldığı şok bir kararla kapanma gitmişti. İdari, siyasi ve mali baskıları gerekçe göstererek yayıncılık alanından çekilme karar alan Flaş Tv yönetimi kanalı kendi istekleri ile kapatarak seyirciye veda etmişlerdi. 2 yıldır yayıncılık alanından uzak duran Flaş Tv’nin yeniden yayın hayatına başlayacağı iddialar bir anda medya dünyasını hareketlendirdi. Seyirci içinde sürpriz olan bu karar ile Medya dünyasında yeniden ben de varım deme hazırlanan Flaş Tv için geri sayım süreci başladı. Bu haber sosyal medya, medya dünyası ve basın yayın organlarında flaş haber olarak ön plana çıkarken gelişmelerden sairciler ise oldukça mutlu oldu.

Eğlence Alanında Tek

Uzun yıllar boyunca eğlence alanında yaptığı yayınlarla seyirciyi ekranlarına çekmeyi başaran Flaş Tv, her türlü müzik eğlence programlarıyla seyirciye bu alanda birçok güzel program seyrettirdi. Kanalın kapanmasıyla büyük bir boşluk hissedilirken yapılan açıklamalarla kanalın yeniden anı formatla medya dünyasındaki erini alacağı öğrenildi. Bursalı işadamı Ömer Göktuğ’un sahibi olduğu Flaş Tv’nin geri dönmek için hazırlıklara başladığı ve Temmuz ayı gibi yeniden seyirciyle buluşacağı öğrenildi. Böylece siyasi, idari ve mali krizler sebebiyle 2019 ılının Mart ayında verdiği araa son vererek Flaş Tv yeniden seyirciye merhaba diyecek.

21-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar