Burak Sergen Entübe Edildi

Burak Sergen Entübe Edildi
Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz Dizisinde Haluk Güçlü karakterini canlandıran Burak sergen yoğun bakımda entübe edildi.  

Bugün basın yayın organları ve sosyal medyada er alan bir haber herkesi bir anda derin bir üzüntüye soktu. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs sebebiyle hastane kaldırılan ve yoğun bakımda tedavisine başlanılan ünlü oyuncu Burak Sergen’den kötü haber geldi. Halen Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde haluk karakteriyle seyirci karşısında er alan ve bugüne kadar onlarca farklı dizi ve sinema filminde rol alan usta oyuncunun hastanede devam eden tedavisi sırasında durumu stabil olma devam etmiş ve kritik açıklaması yapılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise usta ismin yoğun bakımda daha rahat bir şekilde nefes alıp verebilmesi için doktorlar entübe dilip edilmemesi konusunda kararsız kalmışlardı. Bugün gelen haberler ünlü oyuncu Burak Sergen’in daha rahat nefes alıp verebilmesi amacıyla entübe edildiği bilgisini verdi. Eski eşi tarafından verilen bilgiye göre ünlü oyuncu entübe yoğun bakımda ve tedavisine devam ediliyor ancak artık Burak sergen solunum cihazlarına bağlanmış durumda.

Burak Sergen Solunum Cihazına Bağlandı!

Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterini canlandıran usta oyuncu Burak Sergen koronavirüs tedavisi gördü hastanede daha rahat bir şekilde nefes alıp verebilmesi amacıyla solunum cihazına başlanmasına karar verilerek entübe edildi. Burak sergen’in entübe edildiğini eski eşi Işıl sergen sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda “hastaneden son aldığımız bilgi doğrultusunda Burak, bilinci açıkken kendisinin de bilgilendirilmesi sonucunda daha ii solunuma ulaşabilmesi adına entübe edilmiştir” ifadeleri kullanıldı. Usta oyuncunun akın arkadaşı Zafer Kayaokan ise sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak “Burak Sergen’in tedavisi hala yoğun bakımda devam ediyor. Durumu ciddiyetini koruyor. Faka olumsuz bir durum gerçekleşmedi” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakım servisinde tedavisine başlanılmıştı. Aynı şekilde ünlü oyuncunun oğlu Canısın Sergen’de koronavirüse akalanmış ve onun da tedavisi evinde devam edilme başlanmışı.

Sadakatsiz Dizisi Bu Akşam Yok!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olan Sadakatsiz dizisi sete oyuncular arasında yaşanan koronavirüs sebebiyle geçliğimiz haftalarda sete ara vermişti. Yapımcı tarafından bugün yapılan bir açıklamada ise dizinin bu akşam eni bölümünü olmayacağı belirtilerek 28 Nisan tarihinde yeni bölümün yayınlanacağı duruldu.

21-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar