Fotoşopu abartan Aleyna Tilki alay konusu oldu 

Fotoşopu abartan Aleyna Tilki alay konusu oldu 
Sosyal medya paylaşımıyla hatırı sayılır bir kitleye ulaşan 20 yaşındaki şarkıcı paylaşımına yaptığı fotoşopu abartınca takipçileri tarafından tiye alındı.

20 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki sık sık gündem olmayı başarıyor. Ünlü şarkıcı son olarak fotoşopu abartınca sosyal medyada alay konusu oldu. Çok küçük yaşta şöhreti yakalayan ancak ağırlığını taşıyamayan Aleyna Tilki, zaman zaman şöhretin bedelini ödüyor. Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olan Aleyna Tilki neden alay konusu oldu, haberimizde. Şimdi detaylar

Fotoşopu abartan Aleyna Tilki alay konusu oldu 

Küçük yaşta katıldığı bir şarkı yarışmasında adını duyuran, kendine özgü sesiyle bir anda şöhreti yakalayan Aleyna Tilki zaman zaman bunun bedelini ağır bir şekilde ödüyor." Cevapsız çağrı, O sen olsan bari" şarkılarıyla ünlenen 20 yaşındaki genç şarkıcı son olarak da Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Eiien'de dizisinde rol aldı.

Ailecek ünlüler!

Sadece ülkemizde değil dünyada da tanınan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ve kardeşi Ayça Tilki de zaman zaman sosyal medyada haber oluyor. Anne ve kardeşiyle birlikte Dubai'de tatil yapan Aleyna Tilki bu sefer paylaşımıyla ve abartılı tavırlarıyla sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Sosyal medya paylaşımıyla hatırı sayılır bir kitleye ulaşan 20 yaşındaki şarkıcı paylaşımına yaptığı fotosopu abartınca takipçileri tarafından tiye alındı. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'le birlikte tatil için gittiği Dubai'den paylaştığı fotoğraf, , takipçilerinin dikkatinden kaçmadı ve anında sosyal medyada yayılarak Tilki'nin sosyal medyada dalga konusu olmasına yol açtı.

"Bu Nasıl Boy Uzatma!"

Instagram hesabından alev ve kalp emojisi kullanarak yaptığı paylaşımda kullandığı bir programla boyunu uzatmaya çalışan Aleyna Tilki'nin bu hilesi çabuk fak edildi ve takipçileri tarafından kıyasıya eleştirildi. Takipçileri ünlü şarkıcıya; "Boyunu bu kadar uzun göstermene ne gerek var ki?, "Üç metre yapsaydın kendini", "Ben de 1.55 boyla 1.80 çıkabiliyorum", "Bu nasıl boy uzatma!" şeklinde eleştirel yorumlar yaptı.

Aleyna Tilki Kimdir?

2000 doğumlu Aleyna ortaokuldayken katıldığı Tv8'de Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında tanındı. 2016 yılında Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” adlı single’ında vokalist olarak yer aldı ve klibin Türkiye’de en çok izlenen video klip olmasıyla şöhreti yakaladı. MusicTopTR Resmî Listesi’nde 2 numaraya yükselen Aleyna Tilki, 2017’de ilk solo single’ı “Sen Olsan Bari” ile Türkiye birinciliğini yakaladı.

23-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar