Fox dizisi Masumiyet için final kararı alındı

Fox dizisi Masumiyet için final kararı alındı
Türk halkının gelenek ve töresiyle uyuşmayan her dizinin kaderi Fox Tv dizisi Masumiyet de yaşadı. İddialı dizisi de 13. bölüm birlikte final kararı aldı.

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte sezonluk dizilerde hareketlilik başladı. Kimisi sezon finali yaparken kimisi de erken final yaparak izleyicisine veda ediyor Birbirinden ilginç dizilerle reyting savaşında ben de varım, diyen Fox Tv dizisi Masumiyet için flaş final kararı alındı. İzleyici Masumiyet son bölümde neler oldu, merak ediyor. Şimdi detaylar

Fox dizisi Masumiyet için final kararı alındı

Tv100'den Birsen Altuntaş'tan aldığımız habere göre Çarşamba akşamları yayınlanan Masumiyet dizisi final kararı aldı. Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın olduğu Masumiyet dizisi reytinglerde geri kalmaya başladı. Oysaki sezona oldukça iddialı başlamıştı. Çarşamba akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizide ayrıca İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Gidişoğlu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi isimler de rol alıyordu.

Neden final yapıyor?

Hani bir söz vardır, mezarlıklar kendisini vazgeçilmez zannedenler ile doludur. Dizi çöplüğü de benzer örneklerle doludur. Yüksek maliyetli Masumiyet dizisinin reyting sonucu her dizide olduğu gibi kaderini belirledi.  Özellikle son 3 bölümdür çıkan sonuç beklentiyi karşılamadı. 5 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan 11. Bölümde gerçek tüm çıplaklığıyla gün yüzüne çıktı. Konusu itibariyle Türk halkına hiçbir şey vermeyen tüm dizilerde olduğu gibi Masumiyet de 13. Bölüm gibi kısa süren serüvenini sonlandıracak.

Masumiyet son bölümde neler oldu?

İsmail, Hale’nin planıyla ters köşeye yatar ve suçunu itiraf ederek teslim olur. Bu itiraf herkeste şok etkisi yaparken Umut’un olay yerinde olmasıyla davanın seyri değişir. Birbirlerinden habersiz aynı gerçeği arayan anne kız bocalar çünkü gerçek ve yalan arasında Arafta kalırlar. İsmail’den sonsuza kadar kurtulan Hale ve İlker karanlık geçmişleriyle hesaplaşacaktır.

Masumiyet Konusu Nedir?

İki çocuk annesi Bahar, her ev hanımı gibi çocuklarına çok düşkündür. Sıradan bir hayat süren bu evde henüz 19 yaşında olan Ela yanlış bir adama aşık olur. Genç kız akranları gibi bir delikanlıya değil de babasının çalıştığı kurumun patronuna aşıktır. 35 yaşındaki patron, eğlence amaçlı oyaladığı Ela ile değil bir başkasıyla evlilik planları yapmaktadır. Aşk sarhoşu kızını kurtarmaya çabalayan Bahar, olacakların önüne bir türlü geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, sonsuza kadar değişmiştir.

07-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar