Aleyna Tilki Hakkındaki Soruşturma Tamamlandı

Aleyna Tilki Hakkındaki Soruşturma Tamamlandı
Genç neslin sevgilisi Aleyna Tilki geçtiğimiz aylarda koronavirüs aşısı hakkında söyledikleri yüzünden hakkında başlatılan soruşturmadan aklanarak çıktı.

Magazin dünyasının ve sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve hemen her gün yep yeni bir olayla ya da açıklamayla gündeme gelen genç neslin sevgilisi şarkıcı Aleyna Tilki geçtiğimiz aylarda hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlanmasıyla derin bir nefes aldı. Aylar önce bir televizyon programında koronavirüs, pandemi ve koronavirüs aşılarıyla ilgili açıklamalarda bulunan ve bu sözleri nedeniyle CİMER’e şikayet edilen şarkıcı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonunda tamamlandı ve savcılık suç unsuru bulunmadığı nedeniyle soruşturmayı kapattı. Böylece ünlü şarkıcı rahat bir nefes alarak bu dosya sebebiyle rahatlamış oldu.

CİMER’e Şikayet Edilmişti

Ünlü ve genç şarkıcı Aleyna Tilki aylar önce bir televizyon programında koronavirüs aşılarıyla ilgili bir açıklama yapmış ve “anneme, kendime ve kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. İnsanları corona virüsü değil ilaçlar öldürüyor” ifadelerini kullanmış ve bu ifadelerden dolayı bir kişi tarafından CİMER’e şikayet edilmişti. Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ‘halk arasında korku ve paniğe neden olmak suçundan dolayı” soruşturma başlatmıştı. Günlerce magazin basını ve sosyal medyada yer alan bu olay üzerine ünlü şarkıcı hakkında başlatılan soruşturmanın neticelenmesi merakla beklenmeye başlanmıştı. Sonunda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma hakkındaki kararını verdi. Savcılık soruşturmayla ilgili olarak Aleyna Tilki’nin sözlerinin suç unsuru oluşturabilecek nitelikte olmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.

Aşı Çıkmadan Önce Söylemiştim

Aleyna Tilki hakkında başlatılan soruşturma sonrası yaptığı açıklamada kendini savunmuş ve yaptığı açıklamayı aşı bulunmadan önce yaptığını belirtmişti. Aleyna Tilki ifadesinde “ben o konuşmayı aşı çıkmadan önce yapmıştım. Aşı çıktıktan sonra böyle bir şeyin güdeme gelmesi de garip. Sadece şunu söyleyeceğim. Sanatkar olma yolunda emin adımlarla yürüyorum. Eğer ben bir rol modelsem sadece yaptığım sanat ve bir sanatçı neye rol model olabilecekse beni ona konumlandırsınlar” ifadelerini kullanmıştı. Son gelen bilgiyle ünlü isim bu soruşturmadan aklanarak çıktı ve rahatladı. Öbür taraftan ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde Londra’da yaptığı alışverişle gündeme gelmiş ve ünlü isim oyuncaklar için 15 bin TL bir mağazadan da 150 bin TL’lik alışveriş yapmıştı. Bu alışverişler sosyal medya ve magazin basınında günde olmuştu.

07-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar