Fox TV frekans bilgileri

Fox TV frekans bilgileri
Fox Tv HD frekans bilgileri değişti mi? Turksat'ta yayın yapan Fox Tv'nin frekans bilgileri nedir? İşte Turksat Fox Tv Hd 2019 frekansları...

Türk televizyonları içerisinden en fazla izlenen kanalların frekans bilgileri her zaman çok merak ediliyor ve arama motorlarında sürekli kanalların frekans bilgileri aranıyor. Fox Tv frekans bilgileri de çok merak ediliyor. Turksat 4A Fox Tv HD 2019 frekans bilgileri nedir ve Fox Tv Yayın Akışı nasıl? (Fox Tv Genel Yayın Akışı) Fox Tv kanalı canli olarak nasıl izleniyor? FOX TV HD Smart’ta kaçıncı kanalda bulunuyor? Gibi bütün soruların cevaplarını haberimizin ayrıntılarında bulabilirsiniz.

2019 Fox Tv HD Frekans Bilgileri (Güncel Frekans FOX TV)

Uluslararası birçok ülkede yayın yapan FOX Türkiye şubesi olan FOX TV; Turksat, Kablolu yayın, Uydu yayını, Digiturk, Teledünya, Turkcell TV canli tv ve Tivibu gibi mecralar üzerinden rahatlıkla izlenebiliyor. FOX TV’nin asıl yayın alanı olan Turksat uydusu için uydu alıcınıza eklemeniz gereken Türksat FOX TV frekans bilgileri şöyledir:

Kanal adı: FOX TV HD

Uydu: Türksat

Frekans: 12328    

Sembol Oranı: 6666    

Polarizasyon: H - Yatay

FEC: 2/3

Fox Tv Digiturk kaçıncı kanaldadır?

Digiturk 326. kanaldan,

D-Smart 29. kanaldan,

KabloTV 28. kanaldan,

Türksat TKGS 9. kanaldan ve Filbox 12329 H 666 2/3 frekansından da izlenebilmektedir.

Peki, Fox Tv HD canli olarak nasıl izlenir?

Uydu alıcınızın kumandasından menü bölümüne basıyoruz. Buradan Setup’a girip açılan ekrandan Uydu Ayarları bölümüne geliyoruz. Kanal Arama kısmından TP Frekans seçeneğine 12328 frekansını giriyoruz. Aynı pencerede bulunan sembol rate yazan bölüme ise kumanda yardımıyla 6666 sayısını giriyoruz. Yine aynı pencerede bulunan Polarizasyon ya da POL şeklinde bir bölüm göreceksiniz. Burayı da Yatay yani Horizontal seçiyoruz. FEC kodunu da kumandanın sağ sol tuşlarıyla ¾ olarak seçiyoruz.

Bütün bu bilgileri girdikten sonra kumandanızın OK tuşuna basarak gerekli olan tüm bilgileri kaydetmiş olacaksınız. Sonrasında uydu alıcınızın yani recerverin modeline göre Aramayı Başlat ya da TP Tara tuşlarıyla FOX TV HD'yi aramayı başlatabilirsiniz. Kısa sürede FOX TV HD ve o frekanstaki birkaç kanal bulunacaktır. Arama işleminden dikkat etmeniz gereken bir husus da uydu alıcısı FOX TV HD'yi listenin en sonuna kaydedecektir. Siz oradan alıp istediğiniz yere kaydedebilirsiniz.

Bütün bu işlemler çetrefilli geliyorsa da canli tv izleyicisi farkıyla FOX TV’yi canli tv üzerinden izleyebilirsiniz.

05-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler