Fox Tv ve Disney Plus’tan Dev Yardım

Fox Tv ve Disney Plus’tan Dev Yardım
Ülkemizde yaşanan 7,7 ve 7,6’lık büyük depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyaları büyük katılımlarla devam ediyor.

Ülkemiz büyük bir acıyla daha sınanıyor. 6 Şubat gecesi yaşanan ve 10 ili etkileyen büyük deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Binlerce insanın hayatını kaybettiği büyük felaket sonrası enkaz altında kalanlara ulaşılmaya çalışılırken aynı zamanda enkaz altından çıkarılanlara ve evlerini kaybedenlere de yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor. Her büyük doğal afette olduğu gibi yine halkın ön planda yer aldığı ve varını yoğunu ortaya koyduğu yardım kampanyalarına büyük kuruluşlarda katılıyor. Tüm ülkenin tek yürek tek bilek olduğu bu zor günlerde depremden etkilenenler için toplanan yardım kampanyalarına Türkiye’de yayın yapan yabancı sermayeli yayıncılarda katılıyor. Kahraman Maraş Merkezli yaşanan deprem felaketine Disney Plus ve Fox Tv büyük bir yardımda bulundu.

19 Milyon Yardım Yapıldı

Türkiye’de yayıncılık faaliyetini sürdüren Fox Tv ve internet yayın platformu Disney Plus ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketi sonrası düzenlenen yardım kampanyalarına katıldı. Bir haftalık ulusal yas ilan edilen felaket dolayısıyla televizyon kanalları ve radyolar yayın akışlarında değişikliğe giderek deprem özel yayınlarına başlamışlardı. Ekranlarda yayınlanan eğlence ve kuşak programları ile diziler ekrana gelmezken kanallar deprem yayınlarıyla seyirciye durumu an be an bildiriyor. Bu arada yardım kampanyalarını da seyirciye duyuran kanalların kendileri de yardım kampanyalarına ortak oluyor. Pek çok beğenilen yapımla seyirciyle buluşan Fox Tv ve internet yayın platformu Disney Plus depremzedeler için toplam 19 milyon lira gibi bir rakamı bağışlayacağını açıkladı.

Ünlü İsimler de Katkıda Bulunacak

Kahraman Maraş başta olmak üzere çevre 10 ilde yaşanan büyük deprem sonrası yaralar sarılmaya çalışılıyor. Binlerce insanın hayatını kaybettiği büyük deprem sonrası başlatılan yardım kampanyalarına Disney Plus ve Fox Tv 19 Milyon TL bağışta bulunurken bu kurumların ekran yüzlerinin de yardım için harekete geçtiği öğrenildi. İki kurumun yayınlarında yer alan ünlü isimlerin önümüzdeki günlerde deprem bölgesine giderek çalışmalara katılacakları öğrenildi. Yardıma katılacak isimler arasında Halit Ergenç, Can Yaman, Cansu Dere, Demet Özdemir, Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar gibi ünlülerin olacağı belirtilirken bu isimlerin ne zaman bölgeye gideceği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

09-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar