Ece Erken kira isteyen ev sahibine bakın nasıl cevap verdi!

Ece Erken kira isteyen ev sahibine bakın nasıl cevap verdi!
Ünlü sunucu Ece Erken ev sahibi ile arasında yaşanan diyaloğu sosyal medya hesabından paylaştı. Erken'in ev sahibine verdiği cevap çok konuşulacak!

Tv programlarının ünlü sunucusu Ece Erken'in ev sahibi ile başı dertte. Sunucu Ece Erken 2 gün kirayı geciktirdiği için ödeme isteyen ev sahibine isyan etti. Ece Erken, “Herkes evde. Kimse çalışmıyor. Ben de alacağım kiraları alamazken ev sahibim bana bu mesajı atıyorsa ne yapacagız? 2'si kirada 3 evim var. Bu ay bana da kira gelmedi. Utandım söyleyemedim” dedi. Ece Erken ev sahibi ile yaptığı whatsup yazışmasının ekran görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Ece Erken'in ev kirası olay oldu!

İki gün geciken kirası nedeniyle ev sahibinin kirayı hatırlatması ünlü sunucuyu çileden çıkardı. Ev sahibiyle olan konuşmasının ekran görüntüsünü sosyal medyada paylaşan ünlü sunucu, “12 bin 500 ev kirası, 3 bin 600 aidat, bu parayla villada kalırdım. Korona var sonuçta. Kimse çalışmıyor" notunu ekledi. Ece Erken’in bu mesajına bir çok yorum geldi. Erken bu yorumlara verdiği cevapta, “Tabii ki ödeyeceğim. Sizce ben ödemez miyim? Benim durumum var, durumu olmayıp bu baskıyı yiyenler? Hep kendinizi düşünmeyin olur mu?” mesajını paylaştı. Ece Erken kiralık evden taşınıp kendi evine yerleşeceğini de söyledi.

Ece Erken kimdir?

Baba tarafı Samsunlu olan Ece Erken Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde doğdu. Subay olan babasından dolayı yurdun çeşitli yerlerinde bulundu. Sunuculuk kariyerine 12 yaşında Kıbrıs Bayrak Radyosu'nda adım attı. Çeşitli radyolarda çalışmaya devam eden Erken, daha sonra İstanbul’a gelerek Kral TV’de çalışmaya başladı. Erken, birçok radyo ve Tv kanalında çalıştıktan sonra, 2002 yılında Aşk ve Gurur, 2003 yılında Lise Defteri adlı dizilerde rol aldı. Daha sonra Atv'ye geçen Erken, Mavi Şeker adlı programda sunuculuk yaptı. 2009 senesinde reyting sebebiyle ekrana veda etti. Daha sonra En Beyaz Geceler programının sunuculuğunu, Enbe Orkestrası eşliğinde yaptı. 2011 KanalTürk’te Hayata Gülerken'de ve 2014’te Tatlım Benim programlarında sunuculuk, 2017’de İyi Fikir programında sunuculuk yaptı. En son Beyaz TV’de sunucu olarak ekranlarda yer aldı.

İşte Ece Erken ve ev sahibi arasındaki o yazışma:

08-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar