Fox Tv’nin Yeni Dizisi Son Nefese Kadar’a Yeni Oyuncu

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Son Nefese Kadar’a Yeni Oyuncu
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve yakında sete çıkacak olan Son Nefesime Kadar adlı dizinin castına yeni bir oyuncu daha katıldı.

Bu sezon pek çok yeni diziyi ekrana getiren ve bir o kadar diziyi de henüz sezonun ortası bile olmadan erken finalle arşivlere gönderen Fox Tv yeni bir dizinin hazırlığını da sürdürüyor. Pastel Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda pek çok ünlü oyuncuyu bulunduran yeni dizi hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. Adeta tam bir sürpriz gibi düşünülen Son Nefesime Kadar adlı dizinin cast çalışmaları devam ederken dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturacağı senaryosunu ise Hatice Meryem kaleme alacağı öğrenildi. Aralık ayı ortasında sete çıkması beklenen dizinin yayın tarihi olarak ise yeni yılın ocak ayının ikinci haftası düşünülüyor. Peş peşe birçok dizisinin erken final yapması Fox Tv için Son Nefesime Kadar’ın önemini daha da artırıyor. Oldukça titiz bir çalışma yapılan dizinin oyuncu kadrosuna son olarak genç oyuncu Baran Bölükbaşı dahil oldu.

Ünlüler Kadrosu

Pastel Film tarafından hazırlıkları yapılan ve cast çalışmaları devam eden Son Nefesime Kadar dizisi için çalışmalar hızlandırıldı. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin çekimlerinin aralık ayı ortalarında başlaması planlanırken dizinin castının da biran önce tamamlanmasına çalışılıyor. Oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Begüm Birgören ve Emre Bey’in yer aldığı diziye şimdide genç oyunculardan Baran Bölükbaşı dahil oldu. Konusu oldukça merak edilen ancak pek fazla bilgi bulunmayan Son Nefesime Kadar adlı dizinin kanal tarafından da biran önce hazır hale gelmesi isteniyor. Özel hayatındaki sorunlarla başa çıkmaya çalışan bir polisin hikayesinin anlatılacağı dizide Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın nasıl bir karakterle seyirci karşısına çıkacağı merak ediliyor.

Baran Bölükbaşı Kimdir?

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Son Nefesime Kadar adlı dizide rol alacak olan Baran Bölükbaşı 1 Mayıs 1994 yılında İskenderun’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde eğitim gören Baran Bölükbaşı ilk olarak Adı Efsane ile seyirci karşısına çıkmıştır. Daha sonra birçok dizide rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Adı Efsane, Öğrenci Evi, Vuslat, Servet, Sevdanın Bahçesi bulunmaktadır.

29-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar