Ünlü Manken Ebru Şallı’nın Babası Hayatını Kaybetti

Ünlü Manken Ebru Şallı’nın Babası Hayatını Kaybetti
Ünlü isim Ebru şallı bugün hayatının en acı günlerinden birini daha yaşadı. Ünlü isim babası Şükrü Şallı’yı 64 yaşında akciğer kanseri sebebiyle kaybetti.

Ünlüler dünyasının en önde gelen isimlerinden olan ve yaptığı paylaşımlarla ve magazin basınında yer alan haberleriyle gündemden düşmeyen ve hemen her gün bir haberle gündeme gelen ünlü mankenlerden Ebru Şallı büyük bir acıyla daha yüzleşti. Özellikle magazin basınında ve sosyal medyada geçtiğimiz yılın Nisan ayında henüz 10 yaşındaki oğlunu kaybeden ve bu büyük yıkımla uzun süre mücadele eden ve büyük bir acıyı uzun süre taşıyan Ebru Şallı şimdide babasını kaybetti ve yine benzer bir acıyla daha yüzleşti. Oğlu Pars’ı 2020 yılının Nisan ayında kaybeden ve uzun süre oğlunun acısını yaşayan ve bununla gündemde kalan Ebru Şallı’nın babası Şükrü Şallı 64 yaşında kanser sebebiyle Bodrum’da hayata veda etti.

Uykusunda Hayatını Kaybetti

Ünlü manken ve oyuncu Ebru şallı son iki yıl içinde iki büyük acıyı peş peşe yaşadı. Nisan 2020’de oğlu Pars’ı kaybeden Ebru şallı bugünde babası Şükrü Şallı’yı 64 yaşında kaybetti. Kanser tedavisi gören Şükrü Şallı 64 yalında evinde bulunduğu sırada uykusunda fenalaşarak hayata veda etti. Babasının hayatını kaybettiğini öğrenen Ebru Şallı ilk uçakla Bodrum’a gitti. Kaybının ardından büyük bir üzüntü yaşayan ünlü isim daha sonra babasını son yolculuğuna uğurladı. Ünlü ismin yanı sıra diğer kardeşler ve akrabalarda cenazeye katıldı. 64 yalında hayata veda eden Şükrü Şallı’nın cenazesi Sudi Özkan Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Mumcular’daki Yeniköy mezarlığına defnedildi. Bu sırada Ebru Gündeş’in gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Sıralı Ölüm Önemli

Ünlü isim Ebru şallı yaptığı açıklamada özellikle sıralı ölüme değinerek bunun önemini belirtti. Geçen sene oğlunu kaybeden Ebru Şallı yaptığı açıklamada “babam akciğer kanseriydi maalesef, dün akşam evde uyurken melek gibi bu dünyadan ayrıldı. 25 yıldır biz buradayız. Ben o yüzden yazları hep buradayım. Ailem 25 yıldır burada. Annem ve babam birlikte yaşıyorlardı. Allah herkese böyle bir veda nasip eylesin. Uykusunda vefat etti. Gerçekten çok iyi bir insandı babam, uyurken olması açıkçası mutlu etti beni. Hep dua ediyordum olursa öyle olsun diye. Sıralı ölüm gerçekten önemli bir şey. Allah sıralı ölüm versin. Bir gün önce konuşmuştuk. Her gün konuşurduk babamla” ifadelerini kullandı.

29-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar