Fox Tv’nin Yeni Dizisi Mahkum’un Tanıtımları Beğenildi

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Mahkum’un Tanıtımları Beğenildi
Fox Tv ekranlarında fragmanları yayınlanan ve seyircinin heyecanla beklediği yeni dizi Mahkum’un ekranlara gelmesine sayılı günler kaldı.

Sezona büyük umutlarla ve pek çok yeni diziyle giren ancak ne yazık ki umduğunu bulamayan ve yeni dizilerinin birçoğu erken finalle seyirciye veda eden Fox Tv umudunu yeni dizilerde arıyor. Son olarak Misafir Dizisi ile seyirci karşısına çıkan ve bu diziden büyük beklentileri olan kanal ne yazık ki daha üç bölüm yayınmışken dizinin erken final yapmasına karar verdi. İddialı dizinin reytinglerde 15. sıralarda olması sebebiyle kanal tarafından alınan bu karar gözleri kanalın ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizisi Mahkum’a çevirdi. Misafir Dizisinin 2 bölüm sonra final yapacak olması Mahkum’un, Misafir’in yerine yayın akışına konulabileceğini düşündürdü. Perşembe akşamları yayınlanan Misafir’in yerine düşünülen Mahkum’un ise yayınlanan tanıtımları seyirciden tam not aldı. Uyarlama dizi olan Mahkum’un tanıtımları yakında ibaresi ile yayınlanıyor.

Mahkum’dan 2. Tanıtım Geldi

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve halen çekimleri devam eden Mahkum’un tanıtımları seyirci tarafından oldukça beğenildi. Bir savcının masum olduğunu ispatlamaya çalışmasını anlatan dizinin yakında ekranlardaki yerini alması bekleniyor. İlk tanıtımı oldukça ses getiren dizinin yayınlanan ikinci tanıtımı da beğenildi. Uyarlama bir dizi olan Mahkum’da idealist bir Cumhuriyet savcısı olan Fırat Bulut bir sabah uyandığında kendisini cezaevinde bulur. Buraya neden ve nasıl geldiğini bilmemektedir ancak iddialar onun karısı ve çocuğunu öldürdüğü yönündedir. Fırat Bulut masum olduğunu ispatlamaya çalışırken aynı zamanda pek çok sorunla da baş etmek zorunda kalacaktır.

Mahkum Oyuncu Kadrosu

MF Yapım tarafından hazırlanan ve yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Mahkum İnnocent Defendant adlı yabancı bir diziden uyarlanmış durumda. Çekimleri halen İstanbul ve çevresinde devam eden diziyi Volkan Kocatürk’ün yönetiyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü ve usta isimler yer alıyor. Dizinin başrolünde Fırat Bulut karakteriyle Onur Tuna yer alırken dizinin diğer oyuncularını ise İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türkseven ve Mehmet Alay oluşturuyor. Dizinin yakın zamanda ekranlara gelmesi bekleniyor.

29-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar