Fox Tv’nin Yeni Programı Çok Konuşulacak!

Fox Tv’nin Yeni Programı Çok Konuşulacak!
Fox Tv seyirciyi ekrana kilitleyecek yeni bir programı yayına sokmak için hazırlanıyor. Hafta içi her gün ekrana gelecek "a' la şerife" adlı programla ilgili detaylar haberimizde!

Ülkemizin önde gelen televizyon kanallarından Fox Tv yeni bir programla seyirci karşısına çıkıyor. Ekranları süsleyen pek çok değişik formattaki yemek programlarına ilave olarak yayına başlayacak olan programdan kanal oldukça umutlu. Doğal yaşamı ve doğal ürünleri merkeze alan ve kendi ürettiği ürünlerle seyirciye nefis tarifler verecek olan program sunucu Şerife Aksoy tarafından sunulacak. Sürdürülebilir hayatı ve sıfır atık felsefesini kendine rehber edinen program daha önce 24 Kitchen kanalında izleyici ile buluşuyordu. “a’ la şerife” adlı programın 20 Ocak Pazartesinden itibaren yeni kanalı olan Fox Tv’de hafta içi her gün ekrana geleceği açıklandı. Fox Tv’nin yeni programı ilgili detaylar haberimizde.

Doğal ve Sürdürülebilir Bir Hayat İçin “a’ la şerife” Programı Geliyor!

Daha önce 24 Kitchen kanalında yayınlanan ve seyircinin ilgiyle takip ettiği Şerife Aksoy tarafından sunulan “a’ la şerife” adlı program 20 Ocak tarihinden itibaren hafta içi her gün saat 12:15’te Fox Tv izleyicisi ile buluşacak. Şerife Aksoy tarafından sunulan program nefis ve doğal ürünlerle hazırlanacak ve Şerife Aksoy’un tamamen kendine has teknikleri kullanarak hazırlanacak.

Şerife Aksoy doğal malzemelerin tamamını değerlendirmenin ve en sağlıklı biçimde saklamanın yöntemlerini izleyicileri ile paylaşacak. Sıfır atık ve sürdürülebilir hayat sloganını kendine rehber edinen sunucu programında bu felsefeyi yerleştirmeye ve seyirciye aktarmaya çalışacak. Hafta içi her gün ekrana gelecek program seyirciye yepyeni bir bakış açısı sunmaya çalışacak. Program daha başlamadan seyirci tarafından merak edilmeye başlanmış durumda.

Sunucu Şerife Aksoy Kimdir?

Mersin Anamur doğumlu olan şerife Aksoy, ilk orta ve lise eğitimlerini İstanbul’da tamamlamıştır. Ankara Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olan Aksoy daha sonra Le Cordon Bleu’de mutfak ve pasta şefliği bölümlerinde eğitim almıştır. 2014 yılında bahçıvanlık kursunu bitiren Aksoy tüm bu çalışmaların ardından yotube’de kendine ait kanalda yemek programları yapmaya başlamıştır. Kendine ait arazide sebze, meyve ve diğer pek çok besini kendisi elde etmektedir. 24 Kitchen kanalında “a’ la şerife” adlı program yapan Aksoy şimdilerde Fox Tv’de aynı program için hazırlık yapmaktadır.

16-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar