Fox Tv Öğretmen Dizisi Kim Kimdir?

Fox Tv Öğretmen Dizisi Kim Kimdir?
Medyapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu oluşmaya başladı. Peki hangi karakteri kim oynuyor? İşte cevabı!

Medyapım tarafından hazırlıklarına başlanılan ve ilk önce cast çalışmaları ele alınan Japon dizi Mr. Hiragi’s Hoomerom’dan uyarlanan Öğretmen için çalışmalar hız kazanmış durumda. Dizinin yerine yayına gireceği Kadın Dizisi’nin dört bölüm sonra final yapacak olması Öğretmen’in hazırlıklarının da hızlanmasına yol açtı. Mart ayında yayına girmesi için çalışılan dizinin Şubat ayında sete inmesi bekleniyor. Cast çalışmaları hemen hemen biten dizinin oyuncu kadrosu seyircinin heyecanını da artırmış durumda. 2020’nin iddialı dizilerinden biri olarak görülen dizi bu sezon dizilerden umduğunu pek fazla bulamayan Fox Tv içinde bir umut olmuş gibi görünüyor. Dizi de rol alacak oyuncuların canlandıracağı karakterlerinde yavaş yavaş netleşmeye başladığı dizide kim kimdir diye bir göz atalım dedik. İşte detaylar!

Öğretmen Dizisi’nde Kim Kimdir?

Oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Ezgi Gör gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Medyapım imzalı Japon diziden uyarlanan Öğretmen Dizisi sete inmek ve motor demek için gün saymaya başladı. Özellikle Poyraz Karayel Dizisi’nden sonra herhangi bir yapımda yer almayan İlker Kaleli’nin adını duyanların heyecanlandığı ve merakla beklemeye başladığı dizide hangi oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı da şekillenmeye başladı. Buna göre; Ünlü oyuncu İlker Kaleli dizide Akif Öğretmeni canlandırırken, Ceren Moray, Zeynep karakterini, Afra Saraçoğlu, Gizim karakterini, Efekan Can’ın ise Tuğrul karakterini canlandıracak. Dizide rol alan oyunculardan Ramazan demir ise Ateş karakterine hayat verecek. Karakter ve cast çalışmalarında sona gelinen dizinin yakın zamanda tanıtımının yapılması bekleniyor.

Öğretmen Dizisi Nasıl Bir Hikayeyi Ele Alacak?

Medyapım tarafından hazırlıkları büyük bir hızla süren Öğretmen Dizisi, Japon dizi Mr. Hiragi’s Homeroom adlı diziden uyarlanacak. Dizi Japonya’da 10 bölüm olarak çekildi ve seyirci tarafından oldukça beğenildi. Japonya’da çekilen dizinin konusunun Öğretmen Dizisi’ne de uyarlanacağı ve tahmin ediliyor. Buna göre Öğretmen, mezuniyetlerine 10 gün kalan bir sınıfta öğrenci olan 29 kişinin öğretmenleri tarafından rehin alınması ve daha önce sınıfta yaşanan bir cinayetin aydınlatılmaya çalışılmasını konu alacak. Öğretmenin 29 öğrenciyi rehin almasına paralel olarak okulda yaşanan büyük bir patlama da gerilimi iyice yükseltecek. Dram ve aksiyon türünde ele alınacak dizinin mart ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

17-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar