Fox’un Son Yaz dizisi final mi yapıyor?

Fox’un Son Yaz dizisi final mi yapıyor?
Sezona büyük bir iddiayla başlayan ancak reyting kurbanı olan Son Yaz dizisi son bölümde başrol oyuncusu vuruldu. Dizi severler merak ediyor, yoksa Son Yaz dizisi final mi yapıyor?

Büyük umutlarla yayına başlayan Fox Tv’nin iddialı dizisi Son Yaz dizisi ile ilgili iddia sosyal medyaya şoka sebep oldu. Dizi severler merak ediyor. Yoksa Fox’un iddialı dizisi Son Yaz final mi yapıyor? Son Yaz dizisi son bölümde neler yaşandı?

Fox’un Son Yaz dizisi final mi yapıyor?

Sezona büyük bir iddiayla başlayan ancak reyting kurbanı olan Son Yaz dizisi her an final kararı alabilir. Fox Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi beklentileri karşılayamayarak hayal kırıklığına yol açtı. Dizi ile ilgili son günlerde final yapacağı iddiaları gündeme geldi. Usta isimlerden oluşan güçlü kadrosuna rağmen reyting savaşına yenik düşen dizinin akıbeti belli oldu.

Final sahnesi kafaları karıştırdı

Birçok başarılı diziye olduğu gibi Son Yaz dizisine yapımcı olan O3 Medya'ya ve başarılı yönetmen Burak Arlıer'e rağmen total reyting grubunda ilk ona giremeyen dizinin son bölümündeki sahne final iddiasını güçlendirdi. Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı Son Yaz dizisi, güçlü isimlerden kurulu kadrosuna rağmen total reyting grubunda ilk 10 yapım arasına girmeyi başaramadı.

Akgün karakteri vuruldu

Leyla ile Mecnun dizisindeki olağanüstü performansıyla adını unutulmazlar listesine yazdırmayı başaran Ali Atay'ın Savcı Selim Kara'yı canlandırdığı Son Yaz dizisi 22. Bölüm itibariyle sezon finali yapma kararı aldı. Son bölüm final sahnesinde Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Akgün karakterinin vurulması dizi severleri endişelendirmiş ve final iddiaları ortaya atılmıştı. O3 Medya yönetimi gelişmeler üzerine Son Yaz dizisinin akıbetiyle ilgili yeni bir karar aldı. Dizi 22. Bölümde erken sezon finali yapacak. Ancak kalan bölümlerde Son Yaz'ın reytingleri bir ivme yakalarsa 2. Sezonda da devam edecek. Yurtdışı satışlarına başlayan Son Yaz dizisi eylül ayına kadar iyi bir satış oranı yakalarsa dizi devam edecek.

Son Yaz dizisi son bölümde neler yaşandı?

Akgün'ün ihanetini öğrenen Selim, ona cehennemi yaşatmaya ant içer. Adam yaralamaktan dolayı mahkemeye çıkaracak ve hapse tıkacaktır. Ancak beklenmedik bir gelişme olur ve Selim görevden uzaklaştırılır. Ancak Selim pes etmez, göreve atanan Savcıyla irtibata geçmeye karar verir. Akgün ise vicdan azabı çekmektedir. Kurtuluşu da Selim Kara'ya kurulan komployu ortaya çıkarmaktan geçmektedir. Kocasının düştüğü durumla perişan olan Canan ise, Selim'e sahip çıkmaya karar verir.

02-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar