Flaş İddia! Sen Çal Kapımı Final mi Yapıyor?

Flaş İddia! Sen Çal Kapımı Final mi Yapıyor?
Fox Tv ekranlarında Cumartesi akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapı’nın final yapacağı söylentileri iyice arttı. Peki dizi gerçekten final mi yapıyor?

Yayıncı kanallar ekrana taşıdıkları yapımlardan bekledikleri reytingi alamayınca ne yazık ki çözüm olarak ilk akla gelen bu yapım için önce yayın günü, ardından da senarist değiştirmek ve en sonunda da yapıma final yaptırmak olarak belirlemiş durumdalar. Bu sacayağı hemen hemen hiç değişmiyor. Üzerinde aylarca emek harcanan, yüz binlerce ve hatta milyonlarca lira harcanan, birçok insanın ekmek kapısı olan yapımlar reyting alamadıkları gerekçesiyle yayından kaldırılıyor ve yerlerine yenileri aynı sistemin bir parçası olarak yayına giriyorlar. Bugünlerde yine reyting alamadı gerekçesiyle bir yapımın daha final yapacağı söylentileri kulislerde sıklıkla konuşulmaya başlanmış durumda. Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Cumartesi akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı için final yapacak söylentileri iyice artı. Her ne kadar yayıncı kanal ve yapımcı firma bu konuda bir açıklama yapmasa da reytingler bunun yakın zamanda gerçekleşeceğini söylüyor.

Sen Çal Kapımı Sonun Başlangıcında mı?

Fox Tv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı bir yaz projesi olarak başladı ve bu zamana kadar yayınlandı. İlk zamanlar reytingleri gayet iyi olan yapım ne yazık ki haftalar geçtikçe reytinglerini kaybetmeye başladı. Gelinen bu duruma hikaye değişiklikleri ve yeni oyuncular da çare olmadı ve dizi reyting kaybetmeye devam etti. Öyle ki son haftalarda dizinin reytingleri adeta dibe vurdu. Yapımcı ve yayıncı kanal bu durumdan her ne kadar memnun olmasa da dizinin yurt dışı satışları iyi oldu için reytingler bir noktaya kadar görmezden gelindi. Ancak artık bu durum daha fazla göz ardı edilemeyince de final söylentileri başladı. İddialara göre dizinin iki ya da üç hafta içinde final yaparak ekranlara veda edeceği belirtilirken bu konuda resmi bir açıklama yapılmaması da dikkat çekiyor.

Sen Çal Kapımı Nereye Gidiyor?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ile ilgili her gün bir final söylentisi yayılıyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in rol aldığı ve sosyal medyada taraftar sayısı oldukça fazla olan Sen Çal Kapımı’nın yayın zamanda final yapacağı iddia edildi. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin rakipleri karşısında tutunamadığı iddia edilirken dizinin şu ana kadar sadece yurtdışı satışları için yayında tutulduğu belirtildi. Son zamanlarda yazın başlayan dizilerin erken final yapması ne yazık ki alışıldık bir durum oldu. Bakalım Sen Çal kapımı ile ilgili yapımcı ve kanalın tasarrufu ne yönde olacak?

02-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar