Son Yaz final tarihi belli oldu

Son Yaz final tarihi belli oldu
Ekranların sevilen yapımlarından biri olan Son Yaz sezon finali yapacak. Ali Atay'ın başrolde olduğu Son Yaz final tarihi belli oldu. Son Yaz ne zaman final yapacak?

O3 Medya imzalı Son Yaz dizisi sezonun en başarılı yapımlarından biri olmuştu. Son Yaz her hafta Cuma akşamları ekrana geliyor ve yüksek izlenme oranlarına sahip bir yapım. Başarılı oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken Son Yaz'ın sezon finali yapacağı biliniyordu. Son Yaz ekibi önümüzdeki hafta sezon arası vermeye hazırlanıyor. Fox Tv'de Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz 20. Bölümüyle yarın (28 Mayıs Cuma) akşamı ekranda olacak. Son Yaz dizisinin sezon finaline 21. Bölümde gireceği öğrenildi. Son Yaz 4 Haziran Cuma akşamı ilk sezonun son bölümüyle ekranda olacak. Son Yaz 21. Bölümde sezon finali ile ekran serüvenine ara verecek.

Son Yaz ne zaman final yapacak?

O3 Medya'nın Fox Tv için hazırladığı Son Yaz dizisi ilk sezonu başarılı bir şekilde tamamlıyor. Sezon finali için son iki bölümü kalan dizinin reyting oranları oldukça iyi. Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit'in başrolde olduğu dizi sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken yapımlardandı. Çekimleri İzmir'de yapılan Son Yaz'ın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Emel Yaman ve Soner Sancaktar dizide yer alan diğer oyunculardan bazıları.

Son Yaz'da final için geri sayım başladı

Bir Cumhuriyet Savcı'sı olan Selim Kara Ali Atay tarafından canlandırılıyor. Savcı'nın hikayesi ve ailesinin yolları çok ilginç bir hikaye örgüsüyle birleşiyor. Alperen Duymaz ise Savcı Kara'nın koruması altına verilen bir mafya babasının oğlu Akgün karakteriyle ekrana geliyor. İki başarılı oyuncunun ortak noktasında ise Savcı'nın kızı Yağmur (Hafsanur Sancaktutan) var. Savcı işi, ailesi ve kızıyla ilgili nefes kesen bir aksiyonun içerinde buluyor kendisini. Son Yaz hem oyuncuları hem de hikayesiyle sezonun en çok izlenen ve konuşulan yapımlarından biri olmuştu. Son Yaz 21. Bölüm önümüzdeki hafta sezon finali bölümüyle ekrana gelecek.

27-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar