FOX'un yeni dizisi Burcu Özberk'i kadrosuna kattı!

FOX'un yeni dizisi Burcu Özberk'i kadrosuna kattı!
FOX ekranlarında izleyeceğimiz Kimsesizler dizisinin oyuncu kadrosuna Burcu Biricik dahil oldu. Medyapım imzası taşıyan dizinin çekimlerine başlandı.

Yeni sezonda FOX ekranlarında olacak Kimsesizler dizisi önemli bir ismi kadrosuna dahil etti. Son olarak Kanal D'den ekrana gelen Afili Aşk dizisinde rol alan Burcu Özberk'in yeni projesi Kimsesizler dizisi oldu. Merakla beklenen dizinin çekimlerine başlandı bile.

Kimsesizler'e dahil olan son isim Burcu Özberk

Geçtiğimiz günlerde Erdal Beşikçioğlu'nun Kimsesizler dizisinin başrolünde yer alacağını öğrenmiştik. Böyle bir ismin dizide rol alacak olması tüm gözleri Kimsesizler dizisine çevirdi. Sonbahar dönemiyle birlikte yayınlanmaya başlanacak diziye önemli bir isim daha katıldı. Burcu Özberk, Medyapım imzası taşıyan Kimsesizler dizisinde rol alacak. Burcu Özberk özellikle Güneşin Kızları ve Afili Aşk dizileriyle biliniyor. Burcu Özberk'in yanı sıra 2 minik oyuncu da dizide rol alacak. Kadın dizisiyle kendini gösteren Kübra Sezgin ve Kocamın Ailesi, Anne, Kızım gibi dizilerle adından söz ettiren Beren Gökyıldız oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

Çekimlere başlandı

Burcu Özberk, diziye dahil olmasından hemen sonra ayağının tozuyla kamera karşısına geçti. Yaz döneminde 4 stok bölüm çekilecek ve sonrasında sete ara verilecek. Dizinin başlamasıyla birlikte çekimler devamlı bir şekilde devam edecek. Medyapım tarafından hazırlanan ve FOX tarafından ekrana gelecek Kimsesizler dizisi daha şimdiden herkesi büyük bir meraka sürüklemiş durumda. 

Kimsesizler dizisinin konusu ne?

Oyuncu kadrosu günden güne genişleyen Kimsesizler dizisi ile ilgili pek çok şey merak ediliyor. Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olması beklenen dizinin konusu da merak edilenler arasında yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Nadim Günç'ün oturacağı Kimsesizler dizisi bir yetimhane hikayesiyle izleyici karşısına çıkacak. Çocuklar, oldukça katı bir disiplin altında bu yetimhanede yaşamak zorundadır. Bazılarının kaderi onları sonradan buraya getirdi, bazısı da gözlerini bu hayata açtı. Kimisi ailesi tarafından istenmedi, kimisi de çok sevdiği ailesini çok küçük yaşta kaybetti. Burada kalan her çocuğun farklı bir hikayesi var. Hepsi ilgiye ve en önemlisi sevgiye muhtaç ancak tüm bunlara sahip olamayacakları bir yerdeler. Tutunabilecekleri bir dal yok, onlar kimsesizler. Onları hayatta tutabilecek tek şey ise aynı kaderi paylaştıkları yetimhanedeki diğerleri.

20-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar