Hande Erçel’den herkesi şok eden Murat Dalkılıç paylaşımı!

Hande Erçel’den herkesi şok eden Murat Dalkılıç paylaşımı!
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu Hande Erçel'in 3 yıllık bir ilişkisi vardı. Hande Erçel'in Murat Dalkılıç'la ilgili son paylaşımı ise herkesi şoke etti. İşte detaylar…

Magazin dünyasında bir süredir yer alan bazı iddilarla ilgili birinci ağızdan açıklama geldi. Yaklaşık üç yıldır birlikte olan ünlü çift Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın ilişkisinin sona erdiği Erçel tarafından açıklandı. Ünlü çiftin birlikteliği ile ilgili son günlerde yapılan haberler de bu şekilde teyit edilmiş oldu. Magazin dünyasının takip ettiği uzun soluklu bir ilişkileri olan şarkıcı Murat Dalkılıç'la güzel oyuncu Hande Erçel'in aldıkları karar da magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Hande Erçel sosyal medyadan paylaştı!

Birbirlerine çok yakıştırılan ve üç yılın ardından evlilikle sonuçlanması beklenen Dalkılıç ve Erçel'in beraberliği kötü bir sonla tamamlandı. Bir süredir bu ilişki hakkında çeşitli iddialar ortaya atılıyordu. Bu iddialar ve haberlerle ilgili sessizliğini koruyan çift, açıklama yapmamıştı. Hande Erçel'in bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşım ise bütün iddiaları cevaplamış oldu. Hande Erçel yaptığı sosyal medya açıklamasında Murat Dalkılıç'la ayrıldığını doğruladı.

Hande Erçel: Murat, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir

Güzel oyuncu Hande Erçel, ilişkisi hakkındaki iddialara cevap niteliğinde bir açıklama yayınladı. Erçel paylaşımında, "Bugün çıkan haberlerden sonra gündemi daha fazla meşgul etmemek adına konuya açıklık getirerek Murat'la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum. Murat hayatımın en zorlu günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil bana dost olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir. Bu yüzden de ayrılık iki insanın ilişkisini bitirmiş olsa da yine belirtmek isterim ki dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır. Bu süreçte aldığımız karara saygı duymamızı ve haberlerinizi yaparken bu hassasiyeti ve anlayışı gözetmenizi rica ederim."

Ünlü çiftin son kararı ne oldu?

Hande Erçel Kerem Bursin'le birlikte Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde rol alıyor. Oyunculuk yolunda oldukça başarılı bir çizgide olan Hande Erçel, uzun soluklu ilişkisini sonlandırma kararı aldı. Yaptığı açıklamadan da anlaşılacağı üzere Hande Erçel ve Murat Dalkılıç çifti birlikteliklerini dostça bitirme kararı almış. Magazin kulislerinde ise ayrılık sebebinin Murat Dalkılıç'ın borçları olduğu iddia edilmişti.

 

19-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar