Kanal D'de yeni bir yarışma programı! Jürideki isimleri çok seveceksiniz!

Kanal D'de yeni bir yarışma programı! Jürideki isimleri çok seveceksiniz!
Televizyon ekranlarına yeni bir yarışma programı gelmeye hazırlanıyor. Ünlü isimlerin jüri koltuğunda oturacağı Kanal D'nin yeni yarışması merakla bekleniyor.

Farklı formatta yarışma programları televizyon ekranlarında çok izlenen yapımlar  arasında. Kanal D'de yeni başlayacak yarışma programı da iddialı yapımlar arasında. Jüri koltuğunda da birbirinden ünlü isimlerin bulunduğu yarışma 26 Temmuz'da yayınlanmaya başlayacak. İki yarışmacı ve 6 jüri ile yapılacak yarışma şimdiden merak edilmeye başlandı. Kanal D'ye yeni bir enerji katacak yarışma programının sunuculuğunu ise Pelin Akil yapıyor.

Uzak Ara Eğlence'de birbirinden ünlü isimler

Kanal D'de 26 Temmuz'da yayınlanması planlanan yarışmanın dikkat çeken bir ismi de bulunuyor. 'Uzak Ara Eğlence' isimli yarışmada jüri koltuğunda Gülben Ergen, Can Bonomo, Reha Özcan, Belçim Bilgin, Alper Kul sürekli jüri üyesi olarak yer alırken her hafta farklı bir isim de konuk jüri üyesi olarak 6. Jüri koltuğunda oturacak. Uzak Ara Eğlence yarışması bilinen yarışma formatlarından farklı fakat birçok yarışma formatını da içerisinde barındıran bir yapım.

Uzak Ara Eğlence formatı ne?

Uzak Ara Eğlence yarışması Kanal D ekranlarında eğlence, bilgi, tekerleme, hikaye, genel kültür gibi konularla yarışmacıları ve ekran başındaki seyircileri terletecek. Hem eğlendiren hem de bilgilendiren bir yarışma programı olan Uzak Ara Eğlence yarışmasında jüri üyelerinin yarışmaya aktif katılımı ve büyük bir etkisi olacak. Her hafta 5 sürekli ve 1 konuk jüri olmak üzere 6 ünlü jüri üyesinin bulunacağı yarışmada jüri üyeleri yarışmacılara bazen zor anlar yaşatacak bazen de işlerini kolaylaştıracak tüyolar verecek.

Jüri üyeleri de yeteneklerini sergileyecek

Uzak Ara Eğlence yarışmasında Gülben Ergen, Can Bonomo, Reha Özcan, Belçim Bilgin, Alper Kul gibi ünlü isimlerden oluşan jüri üyeleri de yetenekleri ile yarışmacılara puan kazandıracak. Ünlü ve eğlenceli isimlerle birlikte yapılacak yarışma programı 26 Temmuz'da ilk bölümüyle ekranda olacak. Tanıtım çekimleri de yapılan yarışma programında şarkılar da programa renk katacak önemli bir unsur olacak. Pazar akşamları 22:15'de Kanal D ekranlarından seyirciyle buluşacak.

21-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar