Furkan Andıç için sete gönderilen hediye herkesi çok şaşırttı!

Furkan Andıç için sete gönderilen hediye herkesi çok şaşırttı!
Furkan Andıç için sete gönderilen hediye herkesi çok şaşırttı! Her Yerde Sen dizisinin başrol oyuncusu Furkan Andıç'tan şaşırtan açıklama.

Geçtiğimiz ay ekranlara veda eden Fox tv kanalının sevilen dizisi Her Yerde Sen başrol oyunculuğunuı üstlenen Furkan Andıç, şaşırtan açıklamalarda bulundu. Furkan Andıç'ın yer aldığı sete gönderilen hediye ise izleyenleri şoke etti. Peki Furkan Andıç'a ne hediyesi geldi? İşte detaylar..

Fox tv kanalında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alan Furkan Andıç, geçtiğimiz haftalarda oyuncu arkadaşı Aybüke Pusat ile birlikte çıktıkları tatil görüntülerin ardından ikilinin sevgili oldukları iddialarıyla magazinde yer almıştı. Aralarında çıkan aşk iddialarına karşı henüz bir açıklama yapmayan başarılı oyuncu Furkan Andıç, Youtube'da yayınlanan 'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler' programına konuk oldu. Hayatında yaşadığı ilginç olayları anlatan Furkan Andıç, rol aldığı sete hayranlarının çelenk yolladığını söyleyen Furkan Andıç, 'Benimki daha büyük Al da sana çelenk' ifadesini kullandı. Yaşadığı ilginç olayları dile getiren yakışıklı oyuncu şu sözleri kullandı;

'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler' isimli programına konuk oldu. Furkan Andıç, hayranlarının yaptıkları ilginçlikleri anlattığı bölümde kendisine gelen hediyelere de değildi.

Sete dizi hayranlarının çelenk gönderdiğini anlatan oyuncu, hayranların kendi aralarındaki rekabete dikkat çekti ve 'Benimki daha büyük Al da sana çelenk'. sözlerini kullandı.

'Birine çelenk yolladığında hiç düşünmez misin, bu adam çelengi ne yapacak? Ya da sorar mısın arkasında çelengi yolladık, kıymet bilmedi! Ne yapayım, sırtıma mı asayım, çelenk ile mi gezeyim' dedi.

Furkan Andıç kimdir?

1990 yılında dünyaya gelen Furkan Andıç, İstanbul doğumludur. Eğitimini tamamladıktan sonra 11 yıl boyunca basketbol oynamaya devam eden Furkan Andıç, ardından reklam filmlerinde rol alarak oyunculuk hayatına adım atmış oldu. 2012 yılında Adın Feriha Koydum dizisinde Selim karakterini canlandıran Furkan Andıç ün kazanmaya başladı. Ardından bir çok başarılı projede rol almaya devam eden Furkan Andıç günümüzde ise Her Yerde Sen dizisinde rol almıştır.

Furkan Andıç rol adlığı diziler

Her Yerde Sen (Demir Erendil, Fox, Karga Seven Pictures, 2019),

Kardeş Çocukları (Star Tv, 2019),

Meryem (Savaş Sargun, Kanal D, 2017),

Tatlı İntikam (Sinan Tankut),

Kırgın Çiçekler,

Kaçak Gelinler

09-12-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar